Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
2005-2015 Gynekologicko-porodnická klinika FN a MU Brno
( dosud hlavní pohotovostní služba pracoviště Porodnice, Obilní trh )
2015 dosud Uherskohradišťská nemocnice a.s.
Ordgyn-H s r.o. Kunovice
Irena
Velmi, velmi jsem byla spokojená s Paní Doktorkou. 100%. Příjemná, ochotná!!! Jsem ráda že jsem rozhodla ji navštívit. Jen mě mrzí,že jsem to neudělala dřív.
Jitka T.
Velmi mila a napomocna pani doktorka. Pokud je nejaky problem, tak poradi i po telefonu. Takovi by meli byt vsichni lekari.
j.jahudka
Výborná doktorka. Vyslechne, poradí, vše vysvětlí, případně domluví odborné vyšetření na jiném pracovišti. Nic nepodcení. Porod s ní na jedničku. Všem doporučuji.
Petra
Velmi milá paní doktorka s precizním a důsledným přístupem k pacientům, vřele doporučuji a přeju každé nastávající mamince, aby měa u porodu právě panídoktorku Pánkovou :-)
mv
velice příjemná,milá,vše vysvětlí,moc příjemná paní doktorka
Novotná
s paní doktorkou mám velmi špatnou zkušenost. neprofesionální arogantní jednání. neposkytuje pacientům žádné informace.
Velice milá, šikovná a ochotná paní doktorka, která vždy ví a zajímá se....moc doporučuji
Velmi šikovná, milá, dostatečně se věnuje pacientovi, doporučuje, zná, ví..
Můžu jen doporučit,a to na 100%.Paní doktorka velmi příjemná,odborně na výši s velmi lidským,příjemným a pozitivním přístupem.Operovala mě a pomohla překlenout psychické problémy s operací spojenými.Nemusela v následné péči,ale zajímala se o můj zdravotní i psychický stav.Jasně zodpověděla všechny moje dotazy.Zkrátka, jsem měla a mám pocit,že jsem byla a jsem nadále v dobrých rukou.Král Miroslav v ženské sukni.Děkuji ze srdce a DOPORUČUJI!!!DJ
Dr.Soňa Pánková je velmi dobrá gynekoložka, rodila mě v 08/2010 v porodnici na obilním trhu, Brno
byla jsem s ní maximálně spokojena
Odpovědi
23 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
jsem po operaci odstranění dělohy s vejcovody, vaječníky byly zachovány. Propuštěna z nemocnice bez komplikací. Doma lehce pobolívalo břicho, slabé špinění. Dnes 20 den po operaci jsem se vylekala, neboť na WC ze mě odešlo kus krve!! Prosím můžete poradit, co se mohlo stát? Sešitá jsem byla jak na břichu, tak dole. Děkuji za rychlou odpověď.
Dobrý den, mělo by se udělat gynekologicke vyšetření. Měla jste dělané i poševní plastiky? Je možné, ze jste mohla zakrvacet z vrcholu pochvy ..
Dobrý den jsem po operaci pásky TOT.Od té doby mám bolesti v pochvě a sexuální život je nereálný.Děkuji za odpověď
Dobrý den, objednejte se na kontrolu k lékaři, který Vás operoval, event ještě řešení potíží přes Vašeho registrujícího gynekologa
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně