K.
Asi budu přecházet k jinému lékaři, zde se téměř nelze dovolat, přístup je vždy dost nepříjemný a připadám si v ordinaci naprosto hloupě. Můj poslední dlouhodobý problém mi lékařka pravděpodobně ani nevěřila, protože snaha o jeho vyřešení byla nulová.
Snažil jsem se vyřešit vše přes telefon ale ten mi za celý den ani po snad stém pokusu nikdo nezvedl. Po nucené návštěvě ordinace byla doktorka nepříjemná a arogantní . Nikdy více
Paní doktorka Lukovicsová se teď hodně zlepšila, už neplatí, že je nepříjemná a nepomůže. Měla jsem zdlouhavý zánět a paní doktorka navrhla dobrá antibiotika a po ukončení léčby mě poslala na velké kontrolní vyšetření. Takže určitě mohu paní doktorku doporučit.
Paní doktorka je velice milá a mě v případě nemoci pomohla, není pravda, že neposílá na odborné vyšetření.Mě k němu poslala vždy. Mám s ní velice dobré zkušenosti.
Jan Michalek
Vse bez problemu.
dan
Pani doktorka zasadně léčí pouze sama a nechce pacienty odesíat na odborná vyšetření. Ví bůh proč. Sám s ní mám nedobrou zkušenost v tomto směru, když ani po měsíčním léčení mé potíže neustaly a šel jsem do práce a pak navštívil odborného lékaře, kdyrý mi konečně pomohl.
Gabriela Matějková
S paní doktorkou jsem velmi spokojena.I když na zánět močového měchýře vůbec netrpím,postihlo mně to v loňi a po měsíci se mi to vrátilo opět znovu i po přeléčení antibiotiky a tak jsem byla poslána na vyšetření,kde mi bylo zjištěno,co zánět způsobuje a na to mi byla nasazena opět antibiotika,která mi pomohla a zánět se mi opět nevrátil.Paní doktorku určitě všem doporučuji.
Eva
Paní doktorka je neochotná a protivná, mám podobnou zkušenost jako paní, která žádala o vyšetření hladiny cholesterolu. Máme též vysoký chol. v rodině a prevence by tedy byla na místě. Řekla mi, že když se mi její léčba nelíbí, tak si mám najít jiného lékaře. No, jakápak léčba, když se Vámi ani nezabývá. Raději k ní ani nechodím, a pokud mám nějaké obtíže jdu raději rovnou ke specialistovi, než abych poslouchala, že to nic není a že se to zlepší samo. Paní doktorku rozhodně nedoporučuji. Předchozí paní doktorka byla velmi milá a vstřícná a nejednala s pacienty jako s podlidmi.
moderní, pečlivá, příjemná
Veronika
Paní doktorka je sice milá,ale jako lékařka k ničemu.Po 14dnech bolestí v krku a v uších,jsem se od paní doktorky dozvěděla,že mám akorát sedřené patro od cucání léků na bolení v krku.Den po návštěvě u lékařky jsem bolestmi nemohla vydržet a zašla si na ORL,kde mi byla sdělena diagnóza akutní hnisavý zánět středního ucha a akutní zánět nosohltanu a okamžitě mi píchli ucho a nasadili antibiotika.