Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Milago34
Byl jsem u pani doktorky zatím dvakrát,pokaždé s jiným problémem,a v obou případech mi skvělě pomohla.Sestra i doktorka velmi příjemné.
Co se týče léčby bradavic, je moje zkušenost velmi dobrá.
Též časová dostupnost je velmi dobrá - možnost přijít bez objednání. Ondřej Musil z Prahy
Paní doktorka je velice nepříjemná,asi jí práce nebaví,špatný přístup k pacientům.
Jde jí jen o regulační poplatek,bere lidi jako zdroj peněz,zapomněla na Sokratovu přísahu.
R
Paní doktorka působí příjemným dojmem. Svůj názor na její odbornost jsem ovšem musel změnit, když její léčba (genitálních bradavic) situaci nejen nevylepšila, ale zhoršila. Nejprve předepsala jakousi mast (která ani nebyla určena k takové léčbě). Po několika týdnech, kdy byly bradavice již značně rozesety, řekla, že to není tak zlé a odkázala mne na jinou mast (prý bez receptu - opak byl pravdou). Další kožař se zděsil nad rozsahem a velikostí bradavic. Léčba trvá doteď, snad se však po 2,5 letech chýlí ke konci.
Marketa
Již několik let více než spokojená. Paní doktorka je profesionálka a svému oboru rozumí.
D.M.
Maximální spokojenost,jen sestra byla trochu "ostřejší",ale třeba se zrovna špatně vyspala,každý máme své dny....:-)
Skvělá odbornice