Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Diagnostické vyšetření
Praha
Daria
U doktorky Křemenové jsem byla na konzultaci mé pleti. Paní doktorka je velmi příjemný člověk a prostě profesionál na svém místě! Ví o čem mluví, dokáže stanovit problém pleti, vysvětlit hlavní příčiny a řešení a hlavně poradit správné přípravky. Moc mě překvapil její milý a individuální přístup ke svým pacientům.
Vždy pozitivní nálada a upřímný úsměv na tváři je bonusem.
Děkuji paní doktorce za skvělou péči! Všem jen doporučuji :)))!
19 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, mam problemy s rosaceou na ocnich vickach. Rosacea uz znicila velkou cast meibomovych zlaz.Mam pocit ze IPL terapie E eye pro suche oci zanet zhorsuje( mivam po IPL velkou bolest v ocnich vickach).Stejne tak mivam nyni bolest ve vickach i po teplych obkladech. Bolest se zhorsuje i po masazi vicek. Na vickach jsou viditelne zilky a vecer jsou cervena- rudne i tvar.Chtela bych se zeptat jestli si myslite ze IPL terapie muze zhorsovat rosaceu? A chtela bych se zeptat jake by mohly byt dalsi moznosti lecby rosacei ? Neni napr. nejaka mast ktera by se mohla pouzivat na ocni vicka? Na tvari moc problemy nemam obcas rudnu ale je to spojene s emocemi a pokud mam kuzi hodne suchou. Dekuji.
Dobrý den, určitě doporučujeme přijít na konzultaci. Naše ordinace funguje bez omezení. Je totiž potřeba, aby lékař posoudil stav a navrhl přesný postup léčby.
Klinika Altos
Karlovo nám. 10
Zdravím,
Už pár let mám takový problém, na přirození (ne v oblasti hustějšího ochlupení- takže zespoda na varlatech až směrem na záda, potom na přechodu mezi penisem a varlaty- zespodu a něco i zespoda na penisu) mám fleky způsobené škrábáním, protože to neustále svědí.
Dost se za to stydím, proto jsem nenavštívil lékaře, ale pořád se to nezlepšilo, naopak se "fleky" rozšiřují, malinko to vypadá jako vitiligo, lupenka, ztráta pigmentu a tak, akorát to bude zřejmě něco jiného.
Děkuji za rady a přeji hezký den
Dobrý den, přijďte určitě na konzultaci s panem doktorem. Jsme na Karlově náměstí 10, Praha 2.
Upravit nebo spravovat profilDermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze