Na Cihlářce 6, Praha
E
eva.stast
Arogantní, nepříjemná, naprosto neprofesionální přístup. Jde jí o peníze a ne o pacienta. Takhle slabý - žádný klientský přístup jsem snad nikde (i mimo zdravotnictví) nezažila. Nedoporučuji !!! Kladné hodnocení si zřejmě psala paní hygienistka sama.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dobrý den. Já mohu říci, že mi ještě nikdy nikdo neřekl tak srozumitelně, v čem ta údržba zubů je, ikdyž chodím poctivě k zubaři 2x ročně. Až tato paní hygienistka. Navíc jsem se při učení s kartáčky i nasmála a to se mi v zubní ordinaci běžně nestává. Paní je příjemná, má smysl pro humor a co se týká profesionality - mně její kurz pomohl moc, ikdyž jsem si ho musela zaplatit (myslím, že by to mělo být hrazeno pojišťovnou - od toho si zdravotní péči hradím).I.K.
Jsem velmi spokojena moc mi pomohla. Je příjemná a odstranění kamene u ní vůbec nebolelo oproti zkušenostem z minula. Jana K.
Jsem velice znechucena arogantním přístupem, nepřiměřenou platbou, která byla dost vysoká za nic. Nabyla jsem dojmu, že jen jde o peníze a ne o blaho pacienta. Nedoporuči a hodnocení je to nejhorší, co jde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
p. hygienistku můžu jen doporučit - cena odpovídala předem stanovenému plánu (tj. za 4 návštěvy necelé 3 tis. Kč), naučila mě správně čistit zuby (tomu nácviku je opravdu nutné se věnovat při každé návštěvě, jak jinak zjistí, jestli to děláte správně..)
Upravit nebo spravovat profil- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Dentální hygenisti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze