Hana P.
Bohužel, paní zubařka už nám odešla do důchodu a to je velká škoda,
protože byla moc hodná, vstřícná a soucitná, jak píšou ostatní. Hana Petlachová
Vřele doporučuji. Velice milá a soucitná lékařka.
Nejlepší paní doktorka jakou jsem kdy poznala velice milá a hodná i sestřička je velice hodná a milá. Děkuji za všechno Přichystalová Eva
Velmi milá,hodná,pečlivá paní doktorka,chodím k ní už deset let a jsem moc ráda,že jsem ji našla,vřele doporučuji.
Paní doktorka je úžasná nejen jako stomatolog,ale i jako člověk!!! vnímavá,citlivá,milá atd...prostě báječná.Kdyby bylo na světě více takových lidí a odborníkú,tak by na světě bylo hej!!! Kéž by všichni lékaři které ve svém životě budu muset navštívit byli takový jako paní doktorka!!! Kdo chodí k paní doktorce má vyhráno.S ústou a pozdravem,věrný pacient.Tomáš Gratcl.
Paní doktorko, mé zoubky děkují, že jste to právě Vy, kdo se o ně stará. Děkuji, že mám tu čest navštěvovat Vaši ordinaci.
Pani doktorka i sestricka jsou nejlepsi co jsem kdy od stomatologa mohla chtit.Je mi 43let a zubare jsem musela od mladi navstevovat velice casto mam spatny chrup.Tak jak se chova pani doktorka mile snazi se pomoci za cenu co nejmensi bolesti ochotna a hlavne lidska jeji teple slovo uklidni i takoveho straspytla jako jsem ja.Ajelikoz jsem take zdravotnik vim o cem mluvim mnoho jakoby zubaru by se od pani doktorky meli co ucit.Dekuji za takovou osubku a hodne uspechu v praci. ANNA BERANKOVA BRNO
Kristína
Doporučujem,ale má už tolko pacientov,že nových nebere :-(
Vždy som mala drasticke pani zubárky,ale PANI DOKTORKA je ta najhodnejšia a najcitlivejšia aku možem mať(pri vrtaní zubu vás dokaže hladit po líci a utierať vám slzičky) :-D So sestričkou sa našli,je to super dvojka,chodím tam rada a v podstate sa k zubarovi tešim!
PS:Konečne sa nebojím,ďakujem...
Kristýna
Paní doktorku mohu vřele doporučit, velice pečlivá, hlavně ale na pacienta nespěchá, nejde přes bolest, počká, uklidní, vysvětlí. Díky ní se k zubaři nebojím chodit. Neměnila bych!
neubauer
Pro svuj panicky strach ze zubaru jsem velice mile prekvapen citlivim pristupem.
DOPORUCUJI!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně