Soldent
Kartouzská 204/6, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Dentální hygiena

Jak fungují ceny?

Umístění: Soldent Jiný

Je to profesionál a rozhodně víc co dělá. Vždy mě špičkově ošetří a vše řádně vysvětlí jak to všechno bude probíhat. Jo a nikdy to nebolí

Umístění: Soldent Jiný

K doktoru Naaserimu jsem začal chodit ještě v době kdy ordinoval na Českomoravské v roce 2014 a já potřeboval během dvou měsíců opravit 11 zubů. Pan doktor se tohoto úkolu zhostil a všechny zuby mi opravil perfektně. Dále mi dělal korunku na jedničku, která dopadla též skvěle, čistil kanálky a mnoho dalšího. Naposledy, což je měsíc zpět mi domodelovával 2 přední spodní zuby, které mám do poloviny uražené z hokeje. S takovou precizností modeláře letadýlek či hodináře mi tyto dva zuby dodělal k nerozeznání od ostatních zubů. Je to naprostý perfekcionista, přátelský a velmi empatický člověk, kterého mohu jen doporučit.

Umístění: Soldent Jiný

Největší spokojenost.Diky panu doktorovi,který mi dal zuby komplet dohromady,bezbolestne,na vše se dá dohodnout,atd. Se teď můžu smát,jist vše a bez žádného chybejiciho zubů v mě puse.No prostě poklona před pánem doktorem a jeho příjemnou sestřičkou,která se Vám věnuje.Kdybych mohla dám více hvězdiček.Dekuji moc panu doktorovi.

Umístění: Soldent

Nejlepší doktor na světě.za pár měsíců mi to me pohřebiště v ústech dál dohromady a pozor opravdu bez bolesti.je moc hodný a se mnou zlatou trpělivost.kdyz zubař, tak jedině tento. Prostě nejlepsiiiiiii.

Prvni zubar u ktereho jsem se nebal. Byl jsem u nej prakticky kazdy mesic aby napravil to co jsem za 5 let zanedbal, to ze plomby od nej byly ostre, hrube a nezacistene jsem kuli jeho vstricnosti a opatrnosti prehlizel. Az do minuleho tydne kdy jsem tyden po prevenci navstivil jineho zubare, jelikoz mi jeho vyjadreni, ze je vsechno v pohode uplne nesedelo. A ejhle, mezi zub a plombu se mi vesla sonda, jinde plomba pres plombu a nejhorsi ze jsem v zrcadle sam videl akutni kaz a podkazenou plombu, nemluve o dalsich trech podkazenych plombach za pul roku. Kanalky mi sice ruco vycistil krasne, ale ze prehledne takovouhle vec a takhle odbije plomby me opravdu zamrzelo. Budu se muset porozhlednout po jinem zubari, ackoliv me to mrzi.

Číslo ověřené

Pan doktor je velice pečlivý, ochotný a skutečný profesionál. Kvalitní péče bez bolesti, krásné moderní prostředí, milá sestřička. Díky němu jsem překonala strach ze zubařů a dokonce se na ošetření už i těším! Rozhodně všem doporučuji !
Michaela

Pan doktor je nejlepší ze zubních lékařů, které jsem ve svém již poměrně letitém životě poznala. Velice milý, lidský, citlivý, šikovný, vzdělaný a ochotný. Vždy nabídne možnosti a v případě bolesti dokáže nejen uklidnit, ale i pomoci tak, že člověk vše vydrží ani neví jak. Chodíme k němu s manželem oba a říkáme, že má zlaté ruce. Máme ho moc rádi a vážíme si ho.

Opravdu šikovný zubar s lidským přístupem a trpělivosti . Konečně v Praze mame někoho takového . Za me naprosto skvěle.

Pan doktor velice kultivovaný,slušný,hodný,profesionál na svém místě,vše perfektně vysvětlí.Velmi vztřícný a lidský ,doporučuji všem.

B
Číslo ověřené

Vytržená osmička, vyčištěné kanálky, amalgámy, kompozity, to všechno už mi stihl za 2 měsíce a bez problémů.
Ochotný, přívětivý, pracuje bez chyb a bez bolesti. Profík.