Nabízím bezbolestné, komplexní ošetření v moderně zařízené ordinaci.
Individuální přístup k každému pacientovi. Nabízím několik možností ošetření.

Chomutovická 2, Praha 11, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Ostatní služby

Od 9 900 Kč

Od 8 990 Kč

Od 2 250 Kč

Od 1 600 Kč

Umístění: DENTA clinik keramické korunky

Paní doktorku mohu jen doporučit. U každé prohlídky či zákroku netrpím “panickou hrůzou”, ale naopak mi je všechno vysvětleno a bezbolestně vyřešeno :)

Jsem moc ráda, že mám skvělou paní zubařku.

Dobrý den, paní Spoustová

Děkuji Vám za tak příjemnou zpětnou vazbu a důvěru :)

SK

Umístění: jiné místo Zubni kaz

Visiting doctor for more than 2 years. Best one I’ve ever met. Very patient and careful. Thank you:-)

Waw, co dodat. Šikovná, mladá, milá, jemná... Nemusel jsemse na nic vyptávat, vše mi jasně a srozumitelně vysvětlila, takže jako laik jsem pochopil "která bije". Velmi spokojený a mohu jen doporučit.

Dr. Sofia Krasnoplakhtich

Děkuji za Váš názor a důvěru)

Jedním slovem: Výborná :) Více slovy: Pečlivá, milá, ochotná, empatická, velmi šikovná Mohu jen doporučit. :)

Děkuji za Váš názor!

Nejlepší zubařka kterou jsem kdy měla. Jsem s ní velmi spokojená. Milá příjemná a vždy vše srozumitelně vysvětlí. Můžu vřele doporučit ;-)

Děkuji za Váš názor!

T

Už při příchodu z Vás spadne nervozita a vše na vás působí pozitivně, jak prostředí tak personál. S paní doktorkou mám ty nejlepší zkušenosti. Individuální přístup, pečlivost, bezbolestnost a velice profesionální přístup. Všem doporučuji.

Dr. Sofia Krasnoplakhtich

Děkuji za Váš názor a se těším na další spolupráci!

Velmi milá paní doktorka. Vše vysvětlí a je ve všem důkladná. Byla jsem moc spokojená. Můžu jen doporučit.

Děkuji za Váš názor

S paní doktorkou Krasnoplakhtich mám jen ty nejlepší zkušenosti. Je velmi šikovná a příjemná, pacientovi vše vysvětlí a nepřestává komunikovat. Díky ní začínám ztrácet i celoživotní hrůzu ze zubaře. Miroslav Z.

Dobrý den, pane Z.)),
děkuji, že jste ponechal svůj názor

Moje první návštěva u paní zubařky proběhla stylem "rozklepaný drahý ratlík", přemýšlela jsem, jak rychle utéct oknem. Paní doktorka při první návštěvě důkladně zkontrolovala zuby, udělala RTG a pak ještě zvlášť RGT konkrétního zubu, s kterým jsem měla problém. Ošetření bylo bezbolestné, můj panický strach rázem opadl. Paní doktorka je šetrná, neustále se ptá, jestli je vše v pořádku. Mohu jen a jen doporučit! Veronika

Dr. Sofia Krasnoplakhtich

Dobrý den, děkuji za Váš názor a spolupráci!

T

Zubařů se již od dětství velice bojím. K paní doktorce Sofii jsem přišla s dvěma hlubokými a dlouho neošetřovanými kazy v totální panice. Díky milému a profesionálnímu přístupu a velice pečlivé práci mám oba zuby perfektně spravené a ošetření zubů se již téměř nebojím. Paní doktorka udělala velký kus práce. Hodlám k ní začít chodit s mojí dcerou. Paní doktorku mohu bez obav doporučit.

Dr. Sofia Krasnoplakhtich

děkují za váš názor a těším se na další spolupráci!

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli přijímáte i dětské pacienty? ?Mám syna 4 roky.

Děkuji za odpověď

S pozdravem

určitě dětské pacienti také ošetřujeme. Musím vás pouze upozornit na změnu pracoviště na DENTplus. Kontakty a ceník naleznete na webové stránce DENTplus, resp. Stom klinika MUDr. Daniella Křížová

Prosím Vás zavolat na recepci a uvést moje jméno. Příjmení se spraveně čte Krasnoplachtič

S pozdravem
SK