Ivan K
znám dlouho, pečlivý, snaživý.. Empatický, což se dneska moc nevidí.. Ivan K.
Smíšovská
Jsem velice spokojena s ,,naším,,p. doktorem .Myslím si že léčí podle svých schopností a možností .Nikdy se mi nestalo ,že bych byla,, odbyta,, nebo že by mi nepomohl. A takové pomluvy co jsem tu četla je vyložená závist .jestliže je někdo nespokojen, tak at k němu nechodí .Jestliže ,je někdo hypochondr ,tak at se nediví ,že jej prokoukne a podle toho ho léčí.Jsem již osoba v pokročilém věku-mám tedy problémů až až-ale vždy mi pomohl s léčbou a různým vyšetřením.proto- ano,ano, ano!
Myslím, že je to snaživý doktor, má toho ale v poslední době hodně. Co se týká ordinace, myslím, že své poslání plní na dobré úrovni, k lidem je milý, snaží se, ale je to taky jen člověk a ty anonymy zde mu určitě nepomohou, Pokud proti němu něco máte, nebuďte srab a řekněte mu to do očí, určitě Vás za to nevyhodí ze své ordinace. Zdena
Doktor celé naší rodiny a je OK!!!!!
Vždy poradí, dobře léčí.
iva zamecnik
No,náš pak doktor,věčně usměvavý příjemný člověk,myslím,že je i dobrý doktor,s lidským přístupem. Jednou jsem mu dala pěkně zabrat,a pomohl mi. Jeden čas jsem měla pocit,a nejen já,že toho má asi hodně a nějak nestíhá,tak ve spěchu snad přestává být dost důsledný,ale toto se už změnilo,a polepšil se,takže jsem spokojená,a měnit ho nemíním,přesto že se budu stěhovat o kus dál.
m.L.king
Skvělý diagnostik,lidský přístup,mobil k dispozici, co víc si přát ?
Eliška Konečná
Mladý,příjemný,schopný lékař. Kdo mu chce ublížit,nebo se pomstít, ať to udělá osobně a neschovává se za nic neříkající jména. Eliška
Luis
No, mě tento doktor zjistil embolii až poté, co mě předtím na interně léčili s průduškama..
Snaživý, něco umí. Měnit nehodlám.
Judy
Doktor, který se snaží léčit i to, co náleží specialistům. Drtivá většina případů je na tom hůř jak předtím (příklad ze života - zánět průdušek léčil Zyrtecem...)