Domov důchodců, Mirovická 19, Praha
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
Janka
U pana PhDr som bola iba,raz a na ďalšie stretnutie som nešla.Vôbec mi nepomohol,len si písal, ale aspon dobru kávičku uvaril
Karolína
Pana doktora mohu velmi doporučit. Nikdy jsem se nesetkala s lepším přístupem. Musím vyzvihnout hlavně opravdový zájem o pacienta a snahu pomoci. Dále také nutno zmínit, že p. Šeňo je neuvěřitelně inteligentní a vzdělaný člověk, se kterým je radost komunikovat.
M. Bednarova
K panu doktorovi jsem zacala chodit kvuli uzkostem a depresim.
Byla jsem nej ctyrikrat nebo petkrat a v podstate jen poslouchal (je dobry posluchac) a zapisoval si. Kdyz se me ptal na vyvoj mych potizi, tak se snazil byt vtipny, coz mi nedelalo moc dobre. Chapala jsem, ze to nemysli zle, ale nebylo mi to prijemne. Je to asi take otazka vkusu kazdeho cloveka
Ze zacatku mi prislo super, ze se muzu vypovidat. Doufala jsem vsak, ze po nejake dobe budu odchazet s novou sebereflexi. Ma sezeni vypadala tak, ze jsem si odvypravela, co jsem stihla a na to pan doktor reagovat: ,,Dobre a kdy budete mit cas priste?”. Je mozne, ze to chtelo vice casu, opravdu nevim. Ja jsem po ctyrech mesicich uz nevidela duvod, proc prijit znovu.
I jako kuracce mi bylo neprijemne sedet 30-40 minut v zakourene ordinaci. Pokazde jsme zacinali o 15-20 minut pozdeji a ne vzdy sezeni trvalo celych 40 minut.
Je ze všech nejlepší.Adam
nikoho si nevybírá,vůbec tohle nečte a vůbec ho to nezajímá,prokoukne každého
člověka na první pohled, pozná lháře a ti co mu tam lžou pak píšou sem na něho
stížnosti protože s nima nesouhlasí bezvýhradně,je znalec vyzná se v podvodných
manipulacích co tam na něho lidi zkoušejí,mení divu,že si pak najdou někoho,kdo jim
vše odkývá a jsou spokojeni,že našli někoho,kdo jim lže,jak jednoduše jde se vším
souhlasit a za to si berou peníze.nazdarMUDr.Holibruk z Kanady
Pan doktor je fakt odbornik, k cloveku pristupuje individualne a voli vhodnou metodu. Chodila jsem k nemu pul roku, moc mi pomohl se vyrovnat s minulosti a otevrit se budoucnosti, pomohl i memu priteli nasledne. Doporucila jsem ho i pratelum, kteri k nemu take chodi. Je srdecny a hlavne je profesional.
Marek
Výtečný lékař. Vřele doporučuji.
Nedokázal pochopit mé problémy a nevěřil jim a mou výpověď překroutil.Dělal si legraci z reálných věcí,kterým ovšem,jak jsem psala nevěřil.Viděli jseme se pouze 2krát,ale to stačilo,aby mě svými řečmi a hodnocením velmi ranil na duši.
eret
Je to nejlepsi psycholog ktereho znam:)
Jan Císař
U8 tamary Cenkové někdo zde píše,že platil 1200korun za 40minut,tady je všechno zadarmo
i pan doktor vaří každému kávu,kdo chce,je pořád dobře naložen,kdo nevěří atˇ tam běží.
ahoj
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze