17. listopadu 1790, Ostrava
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
B.J.
Po úrazu syna ,který měl skryté krvácení do mozku profesionálně zaregistroval problém a následně ho vyřešil.Skvělý operatér.
Veronika
2 roky jsem měla bolesti krční páteře a celé pravé ruky plus brnění ,necitlivost palce,2 roky nespání,rehabilitací,obstřiků,léků na bolest a antidepresiv. Pak magnetická rezonance s nálezem degenace c5 c6 s kompresí nervů a útlakem míchy. Paní neuroložkou jsem byla poslána na konzultaci ohledně operace. Ale dle pana Potičného jsem na to moc mladá. Pochopil by,kdybych přišla za 10-15 let. Bolest ruky dle něj zánět v rameni,necitlivost palce- karpály. Vše ale bylo vyloučeno předešlými vyšetřeními. Doporučil silnější léky na bolest,opět rehabilitace,vyšetření na ortopedii a znovu EMG. DO zprávy napsal "bez komprese nervů,bez útlaku míchy ". Sla jsem tedy na konzultaci k jinému lékaři. Nyní jsem 2 měsíce po operaci krční páteře. Těžký CC+CB syndrom. Neskutečná úleva. Pana Potičného jsem zřejmě zdržovala před odchodem z ordinace. Velmi mě mrzí, že má někdo takový přístup k pacientům. Věřím v karmu.. Veronika Láryšová
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě