Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lucie T.
Nejlepší nejhodnější doktor v okolí.Je strašně milej,hodnej.Vše vysvětlí a člověk má u něj pocit,že se o něj někdo zajímá.U porudu luxusní přístup.
Anna Hanzalová
Milý a empatický, slušný a rozumný. Doprovázel mě celé těhotenství. Na nic netlačil, byl pro něj důležitý i můj pohled. Bez výhrad.
Pavla
Opravdu výborný doktor a moc milý člověk...Moc mi pomohl, jak fyzicky, tak i po psychické stránce... Děkuji
Helena Lingrová Tóthová
Skvělý PAN DOKTOR, hotový "MILÁČEK", citlivý, milý, v klidu vše vysvětlí a ze své zkušenosti mohu jen potvrdit, že umí pohladit i bolavou duši. Přála jsem si ho při porodu a splnilo se mi to, byl skvělý. Dále, při méně radostné události jsem na něho měla opět štěstí a opět uměl pomoci, když mi bylo nejhůře. Má moje vřelé DOPORUČENÍ, obdiv a hlavně VELKÉ DÍKY! Helena Tóthová
Petra
Naprosta spokojenost, pri porodu byl skvelej a nespechal ani me netrapil dlouho vsecko v idealni cas nechat prirozene ale ne moc dlouho ;) za me super ... Doporucila bych urco :-)
Bára Richterová
Skvělý pan doktor. K doktorům moc důvěry nemám, ale po pár dnech v nemocnici si tu mojí rozhodně získal. Milý, netlačil na mě, nechal mě rozmyslet si co jak potřebuju. Žádná arogance, nadřazenost... jak to někdy bývá. Takže za mě velmi dobré hodnocení :-)
Ungerová Břízová
Empatický, milý doktor a porodník s lidským přístupem. Takových jako on by mělo být víc a zvláště v porodnicích.