Poskytuji péči o kočky, psy a některá další domácí zvířata. Jedná se o preventivní prohlídky, vakcinace, čipování, diagnostiku a terapii onemocnění a provádění chirurgických zákroků (kastrace koček, kocourů, fen, psů, odstraňování nádorů, císařské řezy, splenektomie, čištění zubů a další). We can speak english.

Mikuláškovo náměstí 2, Brno - Starý Lískovec
Mikuláškovo náměstí 2, Brno

Drenáž

Incize abscesů

Kastrace +12 Více

Kastrace

Klinické vyšetření

Korekce otohematomů

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Kastrace

Vyšetření moči

Jak fungují ceny?

B
Umístění: Mikuláškovo náměstí 2, Brno - Starý Lískovec klinické vyšetření

Paní Lorencová je skvělá veterinářka a můžeme jen doporučit. Po odchodu naší původní veterinářky do důchodu jsme vystřídali pár míst, ale nikde se nám nelíbilo tak jako tady :) Velmi šikovná, nápomocná, profesionální a empatická lékařka. A hlavně rozumí i naší ovčandě :) Děkujeme!!

Umístění: Mikuláškovo náměstí 2, Brno - Starý Lískovec Infekce u roční fretky

Paní Lorencová je skvělá veterinární doktorka moc nám pomohla s čim mohla a doporučila i kolegy kteří se dále postarají o léčbu. Vřele doporučuji jak já tak i naše malá fretka.

Pani doktorka je skvela. Nejednou nam pomohla, ma skvely pristup ke zvireti, dobre vybavenou a cistou ordinaci. Zvedla nam telefon v pozdnich hodinach i kvuli konzultaci! Bohuzel jsme se prestehovali, takze nemuzeme byt dale pravidelnymi klienty.

Paní doktorka Lorencová je velmi milá a svědomitá. Chodíme do její ordinace se všemi zvířátky, které vlastníme a doporučili jsme ji i všem známým. I když není specializovaná na hlodavce, dokáže poradit, na kterou kliniku zajít a co udělat, aby do té doby bylo zvířátko trochu zajištěno, její rady si vždycky velice ceníme. Je sice pravda, že předtím jsme chodili k panu doktorovi Šivarovi, ale to jen z důvodu, že nám bylo řečeno, že má příjemné ceny a z jeho služeb jsme nikdy nebyli moc nadšeni. A tak jsme narazili na paní Lorencovou, ale o to lepší pocit jsem potom z každé návštěvy měli, a kdyby se náhodou kdy tato ordinace stěhovala na jiné místo, neváhala bych a chodila ke své oblíbené veterinářce i na druhý konec Brna. Jak tu mnozí píší, že je paní doktorka mladá a nezkušená? Kušujte! Právě proto praxi potřebuje! Věřím, že dělá všechno co je v jejich silách, aby vždycky vyhověla všem potřebám svých zvířecích pacientů a přání jejich majitelů(Pokud se k ní nepříjdou vyloženě pohádat). A že někdy neměla dobrou náladu, aby vás věčně rýpající a pyšné bláboly uspokojila ve vašich výmyslech? Všichni jsme jenom lidi a nemáme neustále perfektní náladu, pochopit by to měl každý. Paní doktorce přeji pevné nervy a spousty a spousty dalších zvířecích pacientů!

Číslo ověřené

Ještě bych chtěla doplnit paní Hanu. Musím říct, že i u očkování byla paní doktorka naprosto super. Chodím k ní se svojí kočičkou už rok a půl a musím říct, že kromě toho očkování mi ji doslova sebrala hrobníkovi z lopaty. A to si legraci nedělám. Zatím co mi jiný veterinář radil kotě utratit, ona zabojovala. Jednalo se o nádor u 4 měsíčního kotěte. Dnes mám 1,5 roku radost z mojí, teď už zdravé, kočičky. A to jsem neplatila žádné horentní sumy. A mohu srovnat, protože jsem musela urgentně vyhledat v tu dobu i jiného veterináře. Byl fajn, ale značně dražší. Ale vše za to stálo! Musím se smát, když si vzpomenu jak číča po uzdravení "napochodovala" hrdě do ordinace. Prostě "mistr světa amoleta". A paní doktorka ji vždy nechá prošmejdit ordinaci, oňuchat potkana(je to pro ni něco úžasného-to zvířátko) a ikdyž jsem jí jednou neuhlídala tak i projít po klávesnici. A ještě ji pochválila.

Tak já vážně nevím, co si o komentáři paní Kleinové mám myslet. Asi je podružné poukazovat v tomto případě na fakt, že ordinaci paní doktorky Lorencové navštívila se svým králíčkem pouze jednou a to z důvodu OČKOVÁNÍ, na kterém a to si troufám tvrdit, se schopnosti lékaře příliš nepoznají, ale zaráží mě fakt a to už delší dobu, že všechny negativní komentáře na pí doktorku Lorencovou jsou jen a pouze ze strany paní doktorky Novotné a jejích - tzv, SKALNÍCH. Lidé znalí situace jsou obeznámeni se skutečným stavem věcí a já bych tady chtěla všechny NORMÁLNÍ lidi a psy a kočky a králíčky upozornit na fakt, že ač je paní doktorka opravdu mladá, což také považuji za jedinou pravdivou informaci z komentáře paní Evy, je také velice schopná jak jsem měla možnost posoudit když mi před měsícem zachránila fenku, jejíž stav byl velmi vážný a nebylo mnoho nadějí na její přežití. Prosím, než sem někdo něco napíšete, snažte se zjistit si pravý stav věcí, protože zbytečně odrazujete lidi od kvalitního ošetření a péče. Ještě jednou moc děkuji za naši Bessy.

Dobrý den, po přečtení několika názorů bych na ně chtěla reagovat . Jak již tady bylo zmíněno také sme chodili k p. Šívarovi a p. Novotné. po té co jsme se dozvěděli, že náš milovaný doktor ,,odešel,, a po paní doktorce není slyšet nás dost zasáhlo, protože jsme je brali už jako přátelé nás a našich domácích mazlíků. byli jsme na pár návštěvách u paní Lorencové a nebyli jsme spokojeni, ale to je teď v tuto chvíli jedno. Jen bych chtěla říct, že komu se cokoliv nelíbí a má nějaké námitky, má možnost vybrat si svého veterináře a není povinnost stále navštěvovat tu stejnou ordinaci jako léta předtím. Nikoho se nezastávám a ani neurážím, ale takový keci mě rozpalují do ruda!!!!mi jsme pořád věrní tomu samému lékaři. Proto bych byla ráda, kdyby se všelijaké zvěsti, řeči a pomluvy lidi neřešili zde, protože tyto názory slouží k tomu, aby majitelé se mohli rozhodnout kam se svým miláčkem a nikoho opravdu nezajímá spory nebo nevím jak to nazvat mezi doktory.... Furt to jsou jen lidi a každý člověk má právo.

Číslo ověřené

Nedávno jsme si pořídili štěně boxera, chodíme k paní veterinářce Lorencové na doporučení, od jiných velice spokojených klientů. Nikdy jsme se nesetkaly s takovým přístupem jaký předvedla paní veterinářka je velice šikovná příjemná je vidět že náš pejsek se do ní zamiloval a to si myslím že je velice důležité. Její ceny jsou velice nízké a kvalita její práce je naprosto vysoká! chtěli by jsme ji popřát aby všichni klienti byli spokojení tak jako my.

I
Číslo ověřené

Paní doktorku lze jen doporučit !!! Profesně schopná a pečlivá, vstřícná k pacientům i jejich majitelelům. Jsem rád, že mojí feně precizně provedenou operací karcinomu mléčných žláz prodloužila život.
Názor tzv.paní Evy nutno považovat za blábol ženy zatrpklé svým stářím ( jak si jinak vysvětlit opakující se narážky na mladičkou doktorku ) nebo dohodnutou reklamou pro dr.Novotnou. Mohu vyjádřit potěšení, že podobné klienty posílají ochotní elektropracovníci na místa, kde jim bude dobře. Nesetkáme se tak s irelevantními názory v čekárně příjemné MVDr.Lorencové, která v žádném ohledu nemá zapotřebí těžit ze jmen svých předchůdců. Předčila je !

Na komentář PANÍ EVY musím reagovat aby nedocházelo k dezinformacím: rozhodně stojím za tím, že jsem slušný člověk a za svým chováním, ke kterému jsem měla vážné důvody. Pokud byste se rozhodla někdy vystoupit z anonymity internetu a dát i mně šanci se hájit, ráda Vás si promluvím u sebe v ordinaci. Není fér snažit se hodnotit moji práci a služby, kterých jste (podle Vašich slov) ani jednou nevyužila. Proto není Vaše vina, že se mylně domníváte na čem stavím svoji práci a z čeho těžím...jsou to vědomosti z fakulty, praxe v Brně i okolí a především delší praxe na zahraniční veterinární klinice. Hodnoťte tedy prosím moji práci a ne moji povahu dle svých rychlých soudů.
Krásné Velikonoce všem svým klientům,
MVDr. Simona Lorencová