V letech 2003-2005 pracovala na Očním oddělení Nemocnice s poliklinikou Karviná, kde se věnovala především glaukomové poradně, prováděla laserové zákroky v léčbě glaukomu a chirurgické výkony v oblasti víček.
Od roku 2006 do roku 2019 pracovala na Evropské oční klinice Lexum Ostrava, kde se specializovala na problematiku makulárních chorob, zabývala se využitím digitálních zobrazovacích systémů zejména OCT, prováděla vyšetření a kontroly po operacích katarakty, zadního segmentu a po refrakčních operacích jak laserových, tak nitroočních.
V roce 2008 získala specializovanou způsobilost Ministerstva zdravotnictví ČR v oboru oftalmologie a v roce 2009 ji byla udělena licence České lékařské komory pro výkon soukromé lékařské praxe, funkce odborného zástupce a pro poskytování poradenských služeb v oboru oftalmologie.
Od roku 2012 pracuje v Očním a estetickém centru Vratimov, kde se kromě běžné ambulantní praxe specializuje na sítnicová onemocnění, prohlubuje své znalosti s OCT diagnostikou a působí v pozici refrakčního a kataraktového konzultanta.
Pracuje též v Oční ambulanci Šenov, kterou založila a provoz byl zahájen v říjnu 2021.
Je členkou České lékařské komory, České lékařské společnosti J.E.Purkyně a České oftalmologické společnosti.
Běžný termín
Oct vyšetření • Od 250 Kč
Rohovkový topograf
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Oct vyšetření
Od 250 Kč
Rohovkový topograf
Martin.W
Paní doktorka i celý personál je příjemný, všechno řeší v klidu a profesionálně. Můžu jenom doporučit.
Vl
Má zkušenost u paní doktorky se nedá popsat jinak než spokujenost, profesionální přístup, komplexní vyšetření a k tomu lidský milý přístup, prostě odborník na svém místě.. Můžu jedině doporučit.
Michal
Paní doktorka je velmi pečlivá a velmi dobrá lékařka vřele doporučuji!!! A celý personál taky. Vždy mi pomohou.
Bogumsky
K paní doktorce chodíme pravidelně několik let a vždy jsme byli spokojeni s přístupem jejím i ostatního personálu. Aleš
pavel.cerny3108
S návštěvou oční ordinace jsem byl velice spokojený. Příjemné prostředí, paní doktorka i sestry velice ochotné a navíc bez čekání. Doporučují.
M. Musialová
Velice profesionální přístup a příjemné vystupování jak sestřiček, tak paní doktorky. Doporučuji všem.
Max1987
Hledal jsem důkladné zkontrolování očí a kamarád doporučil, tuto kliniku. Byl jsem velice spokojený, vřele doporučuji. Jako velké plus vidin, že během čekání si můžete zkoušet v čekárně různé typy brýlí.
KP
U paní doktorky jsem byla s tříletým synem. Milé sestřičky, milá paní doktorka, naprostá spokojenost. Nemám, co bych vytkla.
majaslova
Byli jsme v ordinaci paní doktorky poprvé i s dcerami a manželem a byli jsme velice příjemně přakvapeni. Celý personál byl velice ochotný, vstřícný a jako matka oceňuji i velice milý přístup k dětem. Jsou to opravdu profesionálové na správném místě. Samozřejmě nás překvapilo i přístrojové vybavení ordinace. Moc paní doktorce za vše děkujeme a těšíme se na další návštěvu. Maindovi
Lenka
Paní doktorka i její kolektiv jsou super.
Má sedmiletá dcera se velice bála vyšetření, ale byla velmi mile překvapená přístupem paní dokrorky i sestřiček,okamžitě opadl strach a ve všem spolupracovala.
Navíc mi i dceři bylo vše srozumitelně vysvětleno,takže mohu jen doporučit.Prostě super.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,je mi 42 a na levém oku mi zarůstá bělmo do zorničky,dnes mi očařka řekla že to chce odstranit seškrábnutím a poslala mě do nemocnice at se na to podívají a dají mi ambulatní termín.Paní doktorka v nemocnici mi řekla,že pokud mi to moc nevadí,že by to nedělala,že jak se to jednou odstraní naroste to za rok či dva znova a musí se to opakovat,že by to nechala zatím být,akorat že to oko bude citlivější na vítr atd.a tak to zarudne jako to mám nyní.Prý to bud zůstane stejně velké nebo se to zvětší..každopádně nezmizí.Ale na takový případ při podraždění oka mi neporadila ani kapky.Nevím jak se správně rozhodnout,kosmeticky to vidět je a překáží to taky trošku.Ale aby se zakrok opakoval dokola to nechci.Prosím o radu jak časté je,že to narůstá znova a zda to opravdu nikdy nikomu nezmizí.
Dobrý den, souhlasím s MUDr.Pidrmanovou,
její odpoveď byla vyčerpávající.
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Vratimově
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Vratimově