Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Martina
Nedoporučuji, screening úplně zbytečný, protože tam vůbec nic nevidí, hlavně že dostane zaplaceno, péče žádná.
Bělohoubková Lucie
Dobrý den, naprostá katastrofa, jako pacient jsem nebyly informováni o zánětu děložního čípku, bylo nám řečeno, že je pacientka léčená na nedovivinutou sliznici (tato léčba je i finančně náročná), což bylo zbytečné a až když začala pacientka samovolně krvácet, bylo nám řečeno, že se asi nepodařilo zaléčit ten zánět! Jsem zhrozena chováním a přístupem! A obávám se, jaké strašné následky mohou na zdraví nechat neléčením tohoto zánětu děložního čípku. Důvěru v tohoto lékaře rozhodně nemáme a odcházíme jinam!
Pavla B.
Paní doktorka Tůmová na mě působí velmi příjemně a lidsky. Všechny otázky mi zodpoví tak, že rozumím a dokáže i uklidnit a povzbudit.
Ale nevím, jestli můj názor i když jednoznačně kladný bude "připuštěn" na internet. Ať žije byrokracie!
Vlasta
DOBRY DEN, U PANI TUMOVE JSEM BYLA POPRVE A MUZU RICT ZE JSEM VYSLA S ORDINACE UPLNE VYSMATA.JE TO BAJECNA LEKARKA A LIBI SE MI ,ZE VIC KOMUNIKUJE A VSE VYSVETLILA.BYLA TO UPLNE JINA ATMOSFERA NEZ U PANA TUMY.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Gynekologové s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích