Centrum zubní péče

Ordinace
Londýnská, Praha 5, Praha

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Vedu odborny blog na Facebooku ➡➡➡
Z DENÍČKU DENTÁLNÍ HYGIENISTKY.
Pracuji s ultrazvukem, kyretami, Vectorem, Piezonem
DIAGNOdentem , HealOzonem
Dělám ordinační bělení, domácí bělení
Výživové poradenství
Dětskou dentální hygienu

Z

Této paní dentální hygienistce vděčím za mnohé. Velký profesionál, lidsky moc příjemná. Všechny prováděné kroky dopodrobna vysvětlí a opravdu takřka bezbolestně provede. Velmi doporučuji !

Velmi šikovná a pečlivá dentální hygienistka. Vše provede důkladně a bez bolesti. Kdo se bojí, není čeho. Ke slečně Strakové chodím s radostí a zuby vypadají pak o hodně lépe a zdravěji. Je opravdový profesionál ve svém oboru. Velmi doporučuji :-)

Slečna Straková je příjemná a usměvavá. Zároveň první člověk, který mi pořádně vysvětlil, jak si správně čistit zuby. díky

T

Velice šikovná a jemná dáma. Vysvětlí, poradí a doporučí. Vždy se k ní těším a rád doporučuji dále. Má zlaté ruce a otevřené srdce.

Děkuji :)

Velice příjemná,pečlivá ,empatická... Vše vysvětlí a ukáže.. Velmi hezky se chová i k dětským pacientům. Pokud se bojíte,tak u této slečny opravdu není čeho... doporučuji a děkuji jí za péči...

Moc děkuji za názor.

byla jsem po hodně dlouhé době u hygienistky a byla jsem mile překvapena. předtím jsem nechodila, protože jsem v tom neviděla žádnou hodnotu, slečna Straková mi jí ukázala - vše krásně vysvětlí a názorně ukáže.

Simona Straková

Moc si toho vážím, děkuji .

krásná, hodná, příjemná a velmi šikovná

Děkuji.

U slečny Strakové jsem byla nedávno poprvé a hned naprostá spokojenost. Velmi příjemná, milá, vše srozumitelně vysvětlí a svou práci odvádí výborně. Vůbec se nedá srovnat s předchozí návštěvou hygienistky na jiném pracovišti. Mohu jen doporučit!

Děkuji .

Ke slečně Simoně chodím už třetím rokem, vždy spokojen s její péčí a profesionalitou..Ostatním klientům můžu vřele doporučit..

Moja prvá návšteva u hygienistky bola príjemným zážitkom. Príjemná hygienistka, usmievajúca sa recepčná a krásne zariadená ordinácia. Sl. Straková mi všetko dopodrobna vysvetlila, vyčistila mi zuby, naučila ma používať všetky pomôcky a neverili by ste ako to pomáha. Určite mi zredukovala návštevy u môjho stomatológa:) Teraz poučujem svoju rodinu:) a čo nevidieť ju navštívime všetci spolu, na čo sa už teším. Všetkým ju môžem len doporučiť!