Z DENÍČKU DENTÁLNÍ HYGIENISTKY.
Pracuji s ultrazvukem, kyretami, Vectorem, Piezonem
DIAGNOdentem , HealOzonem
Dělám ordinační bělení, domácí bělení
Výživové poradenství
Dětskou dentální hygienu
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíCeník
Zuzana H.
Této paní dentální hygienistce vděčím za mnohé. Velký profesionál, lidsky moc příjemná. Všechny prováděné kroky dopodrobna vysvětlí a opravdu takřka bezbolestně provede. Velmi doporučuji !
Pavel Mary
Velmi šikovná a pečlivá dentální hygienistka. Vše provede důkladně a bez bolesti. Kdo se bojí, není čeho. Ke slečně Strakové chodím s radostí a zuby vypadají pak o hodně lépe a zdravěji. Je opravdový profesionál ve svém oboru. Velmi doporučuji :-)
Karel P.
Slečna Straková je příjemná a usměvavá. Zároveň první člověk, který mi pořádně vysvětlil, jak si správně čistit zuby. díky
rosol
Ke slečně Simoně chodím už třetím rokem, vždy spokojen s její péčí a profesionalitou..Ostatním klientům můžu vřele doporučit..
Moja prvá návšteva u hygienistky bola príjemným zážitkom. Príjemná hygienistka, usmievajúca sa recepčná a krásne zariadená ordinácia. Sl. Straková mi všetko dopodrobna vysvetlila, vyčistila mi zuby, naučila ma používať všetky pomôcky a neverili by ste ako to pomáha. Určite mi zredukovala návštevy u môjho stomatológa:) Teraz poučujem svoju rodinu:) a čo nevidieť ju navštívime všetci spolu, na čo sa už teším. Všetkým ju môžem len doporučiť!
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze