Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
blondybaby
paní doktorka stále bere nové pacientky a objednací lhůty jsou lidské, volala jsem tam dnes a nabídli mi nejbližší termín za deset dní, což je velmi slušné (nemám akutní potíže, jinak bych asi šla "na čekanou"). Tak teď jen doufám, že se připojím ke kladným hodnocením ;)
A. Zaciosová
Hodnocení jednoznačně pozitivní. Profesionální přístup, vyslechnutí pacientky, vyhodnocení fakt, psychická podpora, zkrátka na jedničku. Pokud se vám někdy milé dámy zdá, že se zbytečně nevybavuje, tak jak jste byli zvyklí u nadstandartu, podívejte se prosím do čekárny. Sedí tam plno dalších pacientek, které chtějí vyšetřit. Za vyšetření pěkně poděkujte, a uvědomte si, že to není placený nadsandart.
Malá
Paní doktorka je velice milá a důsledná. Mohu posoudit při svém prvním těhotenství, kdy se o mě velice dobře starala. Malá
Paní doktorka je velice příjemná žena. Moje první návštěva gynekologie v životě, o co jsem se bála, o to to bylo lepší. Šla jsem až v osmnácti a trošku se bála, že budu poslouchat povídání, jako jsem si vyslechla u jiného gynekologa, i když jsem se jen objednávala. Vůbec nic takového se nekonalo, naopak, docela mě podržela a ujišťovala mě, ať se nebojím a tak. Má velice příjemnou sestřičku, obě chápavé a pohodové. Doporučuji všem. :)
velmi milá a příjemná paní doktorka. Mohu doporučit.
Když bych k ní začala chodit, nevíte za jak dlouho mě objedná když tam zavolám?
velmi citlivý a profesionální přístup
Dobrý den, ráda bych reagovala na nejnovější příspěvek od "anonyma". Také jsem se přestěhovala a také jsem si před tím platila nadstandard ve špičkové pražské ordinaci a proto mám také porovnání. Vstupní pohovor byl stejný, vyšetření probíhalo naprosto totožně (vaginální vyšetření, ultrazvuk, stěr z čípku) a paní doktorka Spoustová si se mnou navíc povídala a byla na mě velmi milá. Pokud někdo vyžaduje při každé gynekologické prevenci vyšetření tvající dvě hodiny s kompletním screeningem, asi by měl zůstat u svého "nadstandardu". Ale otázkou je, zda to nezavání psychickou poruchou...
K paní doktorce jsem začala chodit z důvodu změny bydliště. Přímo pro ni jsem se rozhodla na základě zdejšího kladného hodnocení. Bohužel musím konstatovat, že až tak nadšená jsem z ní nebyla. Předtím jsem chodila k lékařce, kde se platil nadstandard, ale péče, přístup lékařky a sestřičky byl nesrovnatelně lepší. Už samotný vstupní pohovor u bývalé doktorky byl veden mnohem důkladněji a každé vyšetření bylo komplexnější. Neříkám o paní doktorce Spoustové, že by mne zrovna odbyla, ale rozdíl v přístupu jejím a bývalé lékařky je opravdu citelný... Bohužel:-(
Paní doktorka je velmi milá a citlivá, vyšetření není horor, jako u některých jiných gynekologů. Ordinace v Medicentru je dobře vybavená. Sestřička je také velmi příjemná. Doporučuji. B. Vojáčková