Jsem speciální pedagog/etoped a školní metodik prevence a zároveň ve výcviku KBT KBT Kognitivně-behaviorální terapie pod vedením Prof. MUDr. Jána Praška, CSc. a PhDr. Mgr. Petra Štípka. Poskytuji výchovné a psychoterapeutické poradenství pro děti a jejich rodiče, dospívajícím a lidem, kteří se ocitnou v obtížných životních situacích na základě výchovných, vztahových či dalších problémů. Věnuji se také tématům role třetího. rodiče, poradenství třetího věku, poradenství pro pedagogické pracovníky. Nabízím Vám podporu, pomoc a doprovázení v situacích dle osobnosti klienta a jeho konkrétní životní situace. Ke klientům přistupuji s citlivostí a respektem k jejich jedinečnosti. Více na mých stránkách www.simonasidlova.cz.
Masarykova 37, Brno-střed, Brno
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychoterapie dětí a dospívajících
Psychoterapie dětí a mladistvých
Rodinná psychoterapie
Jitka
100 doporučuji,velmi milá a sympaticka osoba,která umí naslouchat. Návštěva mi vždy velmi pomohla,odnášela jsem si nadšení a motivaci pro další posun s řešením problémů.
Alice Staňková
Pro mne je Mgr. Šidlová krásný člověk s hlubokým soucitem, nadhledem a širokým vzděláním. Její terapeutické vedení mi velmi pomohlo. S její trpělivou pomocí ze mne vykřesala sebeúctu, která byla téměř na nule. Cítím se velmi dobře, umí si udržet svoje hranice i zásady. Jediná potíž byla ta, že čas s Vámi až příliš rychle plynul...
100% DOPORUČUJI.
Andr
Skvely pristup, vyborna podpora a odbornost. Uklidneni, ktere bylo velmi potrebna. Posunula jsem se dal.
Zuzana
Skvělá odbornice s lidským přístupem. Cením si rychlosti dostupnosti služby a celkové vysoké kvality.
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychoterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně