Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Eva Vaculova
Profesionalni pristup velmi sympaticka super .Nikdy jsem se nesetkala s tak profi pristupem k pacientce???????? .Preju ji hodne zdaru pri svem povolani.♥️♥️
Skvělá usměvavá doktorka. Bez problémů mě vzala v půlce těhotenství. Vsechno vysvětlí a poradí. Úžasný přístup k pacientkám.
Nada
Jsem velice ráda že jsem našla stránku kam mohu ještě jednou moc poděkovat porodnici ve VM a přímo pí.MUDr.Prokešové za to že nám pomohla s naší malou princezničkou na svět,která se narodila v roce 2008,ted nám budou 4.ročky a každý rok si vzpomenu..Moc moc děkuji paní doktorko jste sluníčko a přeji i ostatním maminkám pod vaším vedením porodit :) Nada
Výborná gynekoložka,citlivý přístup,poradí,vysvětlí,měla jsem s paní doktorkou dvě zkušenosti a obě na 1*.
doktorka s velkým D
Nejlepší lékařka jakou jsem kdy ve své životě měla. Je neustále usměvavá a milým slovem dokáže, že ji pacient řekne i to, co by třeba jinému lékaři neřekl. Pokud máte zdravotní problémy, okamžitě Tě Vás vyšetří, případně zajistí další potřebná vyšetření. Je to takové naše sluníčko.
nej paní doktorka,mám u ní pocit,že jsem přišla "ke kamarádce" a ne k lékařce,moc jí děkuji a všem můžu jen doporučit
pani doktorka mi pomohla a starsne ji dekuji,ze se ted uz muzu chlubit s dvou a pul letou holcickou,dcerou terezkou
JÁ I MUJ SYN JSME KVŮLI PANÍ DOKONALÉ JAK TADY ČTU BOJOVALI O ŽIVOT.
DÍKY TOMU, ŽE PAMÍ DOKTORKA BYLA SAMA TĚHOTNÁ NEJSPÍŠ ZAPOMNĚLA KVŮLI ČEMU SEDI V ORDINACI.NA CO MI JE DOKTORKA, KTERÁ SE NA MĚ USMÍVA, JE NA MĚ PŘÍJEMNÁ, ŘÍKA MI OVEČKO MEJE NIČEHO SE NEBOJTE ATD. KDYŽ NEODVÁDÍ SVOU PRÁCI TAK JAK MÁ!
PŘIJELA JSEM V NEDĚLI 3.4.2009 NA PORODNÍ DO VM. TAM JSEM CHVÍLI KOMUNIKOVALA S DOKTOREM A PAK UŽ JSEM NEVĚDĚLA O SVĚTĚ.PROBRALA JSEM SE DRUHÝ DEN VEČER NA OLOMOUCKÉM ARU A NEMĚLA JSEM NEJMENŠÍ TUŠENÍ CO SE STALO. PO PŘEVOZU NA GYNEKOLOGICKOU JIPKU JSEM POMALU ZAČALA VNÍMAT KDE JSEM-ZAČALA JSEM PŘICHÁZET K SOBĚ.DOZVĚDĚLA JSEM SE, ŽE MÁ SYNA!!!DÍKY BOHU ZA OLOMOUCKÉ DOKTORY, KDYBY NEBYLO JICH TAK NEMÁM SYNA A NEJSPÍŠ BYCH ANI NEPSALA TENTO KOMENTÁŘ, NA TAK ÚŽASNOU A BEZCHYBNOU PANÍ DOKTORKU SIMONU PROKEŠOVOU...
Iva Juříčková
Bára Vlčková
Úžasná paní doktorka, opravdu sluníčko. Rodila mou dcerku a nemohu si ji i její velmi lidský přístup vynachválit. Opravdu mohu jen a jen DOPORUČIT :-)