Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
AH
Paní doktorka je výborná. Co výborné není v její ordinaci na Proseku je její sestra. Kéž by ji vyměnila za jinou, schopnou a empatickou, znalou lékařského tajemství, GDPR apod.
Paní doktorka není lidská bytost v termínu mojí kontroli jsem byla nemocná a omluvila se došly mi léky a řekla mi nepřišla jste na kontrolu tak si teď poradte . Není to doktorka a trash
Daniel Novák
Má dobrý vyšetřovací talent a chodit k ní je i tak lepší než ke komukoli jinému. Nezlehčuje pacientovy problémy a nešetří léky. Také chce vidět člověka třeba i jednou za čtrnáct dní, což je i přes výše zmíněnou vytíženost lepší než jednou za měsíc.
Katka
Paní doktorka i přestože má vždy plnou čekárnu pacientů, věnuje každému čas, který potřebuje. Pacienta vyslechne a poradí jak dál. Snaží se poradit a zároveň předepsat léky, které jsou pro daného pacienta vhodné a nenadělají více škody, než užitku.
absolutní spokojenost
všechny deprese jsou pryč
dobré jednání, neznevažuje potíže
Prijemna a rada pomoct, sloucha a dava dobre porady!
Marie
Pani doktorka je velice mila, snazi se pacientum rozumet, i kdyz ma v ordinaci vzdy narvano, dela vse pro to, aby s nimi i pohovorila, nejen jim predepsala leky. Je velmi pecliva, kdyz se ji neco nezda, nenecha to byt, posle na dalsi vysetreni. Je velmi lidska a chapava.
Marie
Pani doktorka ma zajem skutecne cloveku pomoci, je velmi vstricna a nasloucha problemum. Dokaze zvolit rovnovahu mezi laskavym, zaroven ale i vecnym pristupem. Jedinym negativem je velke mnozstvi pacientu, coz logicky usti v mensi prostor pro kazdeho jednotlivce, o to delsi posezeni v cekarne.
Cvrk a jeho maminka
Hodná,ochotná,vždy nás ráda vyslechne a poradí.
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze