Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
LBP
Po dnešní návštěvě hledám pro dceru nového pediatra, jelikož arogantnějsí a frustrovanější "lékařku" jsem nikdy nepotkala. Už několikrát jsem se při návštěvě této lékařky "musela držet" a její chování jsem omlouvala například rodinnými problémy...../já sama jsem na dceru sama a tak vím jaké to je/, ale paní doktorce by prospělo se nad svým chováním zamyslet. Mrzí mě, že jsem před registrací nenavštívila tyto stránky, které by mě zásadně varovaly a ovlivnily mé rozhodování.
Při tříleté prohlídce dítěte požadovala paní doktorka aby dítě již četlo písmena. Jelikož v necelých 3 letech má dcera opravdu nečte, tudíž odmítla s doktorkou spolupracovat, byly jsme odkázaný přijít znovu, až se toto napraví. Což mi přijde jako nesmysl. Dále při měření tlaku má dcera pohnula rukou, ale.opravdu jen pohnula tak, jak bych ji pohnula i já a to jsem dospělý člověk. Paní doktorka nervózně odmotala gumu z měřidla se slovy " takhle prostě ne, tohleto nejde".....Návštěva této lékařky způsobuje stres nejen dítěti, ale i mně. Naštěstí dcera ještě nebyla nemocná,proto nemohu hodnotit její diagnostické schopnosti.Pristup ke klientovi ovšem otřesný.
bumlicka
Velké zklamání, strach se na cokoliv zeptat, atmosféra v ordinaci napjatá... Ještě nikdy jsem nevypadla s dítětem s tak pochmurnou náladou.
LenHej
Musím se přiznat, že i my po poslední návštěvě paní doktorky silně uvažujeme, že přejdeme k jinému pediatrovi. Její přístup k dětem je chladný a k rodičům arogantní. Po první návštěvě u ní jsme se čtyřdenním kojencem jsme museli znovu do nemocnice, kde vůbec nechápali proč nás tam paní doktorka posílá s tak malým miminkem, že je vše v normě u tak malého miminka :-( Byl to stres nejen pro dítě, ale i pro jeho rodiče.
bohunka.posmurova
Souhlasím s názory, že paní doktorka je velmi arogantní a nepříjemná lékařka jak k rodičům, tak i k dětem. Pokud děti mají alespoň občas chřipku nebo angínu, koukne se jim do krku a pošle je nakoupit si léky. Ale pokud děti nemarodí, chová se k nim nepříjemně a posílá je na všechny možné vyšetření srdce a žaludku a pod. Mé děti jsou štíhlé od malička a ona, když jsme nebyli dlouho nemocní, obvinila mě jako matku z toho, že má moje dcera nejspíš anorexii a že jsem špatná matka, protože jsem si nikdy nevšimla, že dcera údajně zvrací. Na mé námitky, že dcera jí poměrně dost a že si sama chodí pro jídlo, nebrala zřetel. Dcera absolvovala různá vyšetření a i když se zjistilo, že je naprosto zdravá, paní doktorka nezměnila svůj názor. Takových zážitků jsme měli více, většinou po preventivních prohlídkách dcery i syna. Jsem moc ráda, že jsme pediatra změnily.
mejzrovi
S paní doktorkou jsme se setkali na pohotovosti v nemocnici, kam jsme jeli v noci s 10-ti měsíční dcerou, které se zvýšila teplota na 39°C. Poté, co jsme jí řekli, s čím jsme přijeli, řekla, že desetiměsíční děti prostě marodí a že její děti také marodily a pak teprve začala dceru vyšetřovat. Paní doktorka byla po celou dobu chladná a dceru brala jako kus, který je potřeba vyšetřit. Na dítě se za celou dobu ani jednou hezky nepodívala ani neusmála. I když čekala na výsledek odběru krve z prstu, pouze koukala do počítače. Nezpochybňuji odborné znalosti paní doktorky, ale její lidský přístup je naprosto neprofesionální nejen k dětem, ale i k rodičům. Celou dobu (už při pozdravu) se tvářila, že jí velmi obtěžujeme!
stefanperutek31
já chodím se svojí mrňavou k paní doktorce 5 měsíc a nemůžu říci nic špatného. Chová se slušně, vždy odpoví na otázky a je milá i k maličké. :-)
Nechala jsem k ní přepsat a své dva kluky. :-)
Angelika Nagyová
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka Oreská se bohůžel chová v ordinaci k rodičům velice arogantně a povýšeně, nikdy nenechá rodiče ani pořádně domluvit,vysvětlit co je trápí, skáče do řeči a často i stírá, je velmi náladová a skutečně nepříjemná jak k rodičům tak k dětem. Možná že profesionálně je to dobrý diagnostik, na to si nemohu stěžovat ale z lidského pohledu je její vystupování a chování k pacientům - zákazníkům skutečně katastrofa. Sama mám vysokoškolské vzdělání a paní doktorka se ke mně většinou chová jako k negramotnému jedinci, bohůžel jak jsem tak slyšela se tak chová ke všem rodičům. Silně zvažuji, že přejdu s dětmi k jinému pediatrovi, je mi líto jen její milé a příjemné sestřičky, kterou často sjíždí a stírá i před námi rodiči. Návštěva této paní doktorky je skutečně jen o stresu.
M.
Chování paní doktorky vůči dětem i rodičům zejména maminkám chladné a arogantní. Prostě nepříjemný přístup.Zamyslete se a odejděte dokud je čas. Byli jsme dříve zviklí na usměvavou a příjemnou paní doktorku i sestřičku. Dnes musí sestřička být z vaší přítomnosti psychicky nervní. Lituji sestřičku že musí službu plnit s takovou doktorkou jako jste vy.
Iveta Turynová
Dneska bylo poslední kapkou to, když mojí 18 ti letou dceru poslala s ranní močí a zánětem močového měchýře domů se vykoupat a odebrat moč sterilně. A to nebydlíme v Pečkách. Moc k lékaři s dětma nechodíme, ale když už musíme, tak je to stres pro všechny. Už ani ten půlrok do přihlášení se k lékaři pro dospělé u této paní doktorky nebudeme! S takovou arogancí a nadřazeností jsem se u lékaře, který má pomáhat, ještě nesetkala. Zítra jdu obě děti přehlásit k jinému pediatrovi.
fortisimo
Paní doktorka se chová velmi arogantně. Skoro nás ani nepustila ke slovu a chovala se velmi nadřazeně. Opravdu nepříjemný zážitek. Rozhodně nelze doporučit.