Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
PZ
paní doktorka mi přijde jako schopná, lidský přístup
Eliášová
Paní doktorka je velmi lidská a trpělivá. Působí, jako profesionál
Marcela Dufková
Paní doktorka je velmi empatická, chápavá, naslouchá a je ochotna vždy pomoci. Jedna z nejlepších. Jsem vděčná, že jsem v její péči. Děkuji.
P.J.
Prevence bezproblémová, po porodu jsem měla prolaps rodidel, odbyla mě, uvidíme se za rok .... nezájem
Martina Štelcl
Pani doktorka je naprosto skvelá. So všetkým mi vždy poradila, vysvetlila a hlavne je strašne príjemná a ľudská. Nemá Vám problém všetko vysvetliť a nikam sa neponáhľa a neodbije Vás, pretože má ďalších XY pacientiek v čakárni. Hlavne som ju nikdy nezažila naštvanú alebo ak aj mala špatný deň, vy o tom ako pacient ani nebudete vedieť. Je to človek na správnom mieste. Celé tehotenstvo sa o mňa krásne starala a aj keď som mala zánet močových ciest a môj urológ viac prekecal ako pomohol a nevedel si dať rady aké ATB mi má predpísať, pretože ešte kojím, tak mi pani doktorka pomohla. Za čo jej strašne ďakujem
Ak hľadáte naozaj dobrú ženskú doktorku, tak ste ju práve našli :)
Tereza
Paní doktorku Kubíčkovou mohu jen doporučit, a to jak po profesní, tak lidské stránce. Je milá, trpělivá a ochotně vždy vysvětlí moje - mnohdy laicky hloupé - dotazy. Během těhotenství, které nebylo bez problémů, mě svým přístupem pokaždé uklidnila. Rozhodně nic nepodceňovala, naopak vyšetření a kontroly přizpůsobovala mému aktuálnímu stavu. Na paní doktorku nedám dopustit :)
Katerina H.
K paní doktorce jsem chodila nejdříve na prevenci, následně i po dobu těhotenství. S jejím lidským i odborným přístupem jsem byla vždy maximálně spokojená. Vyšetření provádí šetrně, vše ochotně vysvětlí, mám k ní důvěru. Více takových lékařů.
Andrea Nekulová
Nejlepší paní doktroka, se kterou jsem se kdy setkala. Profesionální přístup, nikdy nic nezanedbá a je velice příjemná. Mohu doporučit !!!
Dana
Pani doktorka, je opravdu vyborny lekar.
Moje predesla gynekolozka, me nebyla schopna udelat poradne vysetreni a az pani doktorka Kubickova me pomohla a radne vysetrila. Diky ni, me nepropukl nador. Jeji pece je nadstandartni a taky je velice prijemna. Jeji lidsky pristup by mel byt prikladem vsech lekaru!!!!!!
Kdyz jsem byla tehotna objevila se memu miminku vyvojova vada. To, jak se ke me chovala, probrala to se mnou za to budu vzdy vdecna!!! Nyni mam doma uz 2 leteho a zdraveho chlapecka a brzy se doufam s pani doktorkou uvidim ne jen na prohlidce jednou za 6 mesicu :-)
Je me li to, ze nekdo ma spatnou zkusenost, ackoliv to moc nechapu...
Prostredi ve kterem se ambulane nachazi je cista, krasna a pracuji s modernim UTZ. Lekarka je mlada, mila a vy co vahate, nevahejte. Lepsi gynokozku jsem jeste nezazila a to ani v porodnici!!!!
Eva M.
Paní doktorka je skvělá, respektive nemám k ní výhrad. Musím říct, že z těch negativních komentářů vyplývá jedno - u některých lidí "dobrá péče" rovná se neustálá (mnohdy nesmyslná a častá) vyšetření, řezání, nasazení léků atp. Paní doktorka mi nedávno našla polyp v děloze, vysvětlila mi, o co se jedná, a po rozumné úvaze se rozhodla zatím nic neřezat, nezasahovat, protože se u mě nijaké problémy nevyskytují. Polyp budeme pravidelně sledovat. Svým jednáním a rozhodnutím a v neposlední řadě i komentáři zde, mě utvrzuje, že jsem si vybrala dobře, i pro případ, že jednou budu chtít otěhotnět. Protože dle mého názoru těhotenství není nemoc a porod není operace ;)
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně