M.W.K.
Na prevenci je asi jedno kam člověk chodí, ale když je problém, tak se rozdíl v péči ukáže. Přišla jsem loni s bolavým zubem po předchozí návštěvě pohotovosti (řešili jiný problém, takže jsem trpěla dál a to už v neúnosných mezích). Došla jsem k paní doktorce, ta koukla do pusy, tipla si problém, udělala vyšetření a s jistotou už věděla co je za problém a vysvětlila mi ho. Zkoušela zub zachránit, to však hned hlásila, že je na to asi pozdě, ale že než přijít o zub, tak to zkusíme. Zuby šel za pár týdnů ven, ale od návštěvy paní zubařky se už žádná hrozná bolest nekonala. Dnes opět návštěva s bolavým zubem (pohotovost jsem rovnou vynechala a radši trpěla bez návštěvy pohotovosti). Ihned odhalena zlomená 8, během chviličky byla bezbolestně venku. Ani vpich umrtvující injekce u paní doktorky nebolí. Jak byl zub venku, normálně jsem se rozbrečela radostí, že už budu bez bolesti a ještě, že to bylo za takovou chviličku. Jsem velmi vděčná za celkový přístup paní doktorky i v péči o chrup mých dětí (kazíky, zlomené zuby po úraze), vždy vše vyřešeno profesionálně a s pochopením.
Petr Czedron
Děkuji moc paní doktorce Celuchové. Pomohla mi jako jediná. ???? Hodnotím velice lidský a vstřícný přístup. V dnešní době se tohle stává vzácností. Ještě jednou děkuji a přeji hodně úspěchů a spoustu spokojených klientů. DOPORUČUJI !!!
2dakub
Velmi solventní přístup ochota a perfektní spoluprace.Paní doktorka velmi prijemna.Vždy usměvavá a ochotná
Host
Příjemná paní doktorka. Milý a lidský přístup, vždy vše vysvětlí a zkonzultuje.
velice spokojen s peci a zaujetim pani doktorky. rychly, bezbolestny zasah
xborka
Paní dr. Celuchová je v mém životě čtvrtým stomatologem. Jsem s ní spokojená. Vždy jasně řekne, co je potřeba udělat a jaké mám možnosti. Zdá se mi hodně pečlivá a jsem ráda, že jsem se k ní dostala. Vřele doporučuju.