Ostatní služby
Vyšetření mateřských znamínek
Od 550 Kč
Zvětšení rtů
Klinika Laser Esthetic
Od roku 1997, kdy na český medicínský trh pronikly světové firmy zabývající se výrobou laserové technologie, se MUDr. Bedřichová plně věnuje komplexní laserové léčbě a estetické dermatologii.
Absolvovala řadu speciálních školení:
První a druhý stupeň školícího systému práce s lasery Společnosti pro využití laserů v medicíně České lékařské společnosti J.E.Purkyně r. 1997, školení Q-MED esthetics a INAMED Aestheics – aplikace kožních implantátů (Collagen a Hyaluronic Acid), školení Beaufour Ipsen International, dermatologické a plasticko-chirurgické aplikace botulotoxinu r. 1999, školení na Mezoterapii r. 2002 a další.
BOTOX
Účastní se řady zahraničních stáží, kongresů a workshopů, např. IMCAS-Paris, International Master Course on Ageing Skin.
Přednáší a publikuje pro laickou i odbornou veřejnost
Je držitelkou licence České lékařské komory jako lektor a odborný garant v lékařské praxi pro obor dermatovenerologie
členkou České lékařské společnosti JEP pro využití laserů v medicíně
členkou Evropské laserové asociace
Statut školitele České lékařské společnosti pro využití laserů v medicíně
Paní doktorka Bedřichová je absolutní profesionál !
Musím se také připojit a nechápu některé názory zde, také si kladu otázku, kde je chyba ???? Na které straně ???? Paní doktorka je absolutní profesionál v laserové léčbě, prošla jsem mnoho zařízení, ale v Laser Esthetic to opravdu funguje, v čele s paní doktorkou Bedřichovou. Absolutně doporučuji, měla jsme odstranění znamének a ještě botox, vše naprostá spokojenost a paní doktorka skvělá, má dob rý humor a je velmi lidská !
Viola Antalová
Denisa
Po přečtení recenzí jsem byla trošku vystrašená, ale paní doktorka je prostě skvělá! Vše krásně vysvětlila, prohlédla a hned mi odstranila 4 znaménka z obličeje. Injekci jsem si nenechala dát - zákrok bolel, ale dalo se to přežít. Výsledek ještě nemohu zhodnotit, ale pro všechny, kteří se rozhodují a čtou negativní recenze zde chci přidat tu svou pozitivní. Paní doktorka je super a s důvěrou se na ní opět obrátím a co víc, budu se i těšit na setkání s ní.
Hana Premová
Dobrý den,chtěla bych ještě jednou i zde poděkovat p.dr.Bedřichové za její profesionalitu i lidský přístup,byla jsem na odstanění nepěkných útvarů v obličeji,erbiovým lasrem,měla jsem strach,a něvěděla comi čeká,paní dr.má smysl pro humor,moc šikovné ručky a to je pak nějaký strach tutam,začínám se vylupovat ,ale vše bez větší bolesti jsme zvládly snad i s úsměvem.Příroda mi jich nadělila trochu více,než bych si sama přála,takže se ještě sama ráda vrátím k dalšímu odstranění na krku,dnes už vím co mě čeká a nebojím se vůbec ničeho.Jak se zahojím sem u Vás zpět.Moc děkuji všem i sestřičce i personálu,za profesionální služby.
S.B.
Dobrý den, je mi 21let a bojovala jsem s akné, odmítala jsem kůvli tomu chodit z domu. Vyzkoušela jsem spoustu mastí, krémů, jídelníčků, procedůr a metod, když jsem dostala doporučení na tuto kliniku, byla jsem zoufalá, schopna podstoupit cokoli.
Paní doktorka mi doporučila mast, o které jsem se nasledně dozvěděla, že je na můj problém nedostačující, 2x týdně jsem docházela na jakýsi ozařování fialového a červeného světla, který mi z obličeje udělal minové pole. Bylo mi řečeno, že pleť se začne zlepšovat minimálně po 10ti aplikacích za 800kč. Potom mě pleť svěděla tak, že jsem měla chuť si rozškrábat obličej, logicky jsem měla zakazáno mačkat. Na každém centimetru jsem měla bolák, ať už bílý nebo červený. Bylo to hrozné styděla jsem se mluvit na lidi, ale věřila jsem doktorce. Teď zpětně lituji toho, že jsem to neřešila, alespoň touto recenzí někomu pomůžu, aby zvážil své rozhodnutí, čas a také peníze.
Lukas T.
Cca 5 let mne na očním víčku trápilo něco, co jsem laicky označoval za znaménko. Vzhledem k důvěře, kterou jsem za několik let k této známé klinice načerpal, neváhal jsem a obrátil se s žádostí o termín kontroly tohoto "znaménka" právě v Laser Esthetic. Přednostní termín bych asi zmiňovat neměl, protože jej pak bude chtít každý, ale bylo by škoda za něj zde paní ředitelce Cíchové nepoděkovat. V pátek později odpoledne jsem přišel na kliniku s mírnou obavou, co mě bude čekat. Paní doktorka Bedřichová si mne ale okamžitě získala svým profesionálním a přitom lidským přístupem. Po bližší kontrole "útvaru" na víčku a i dalších znaménkách (správně fibromech) na krku jsme se s paní doktorkou domluvili, že když se budu o místa po "znaménkách" správně starat během letních měsíců, můžeme přejít k odstranění. Jako správný odvážný muž jsem si nechal píchnout lokální anestetikum a během maximálně 10 minut mi paní doktorka se sestřičkou odstranily erbiovým laserem veškeré nežádoucí útvary. Celý zákrok provázela přátelská atmosféra a úsměv všech tří. Na závěr jsem dostal opět upozornění, jak se o ošetřená místa starat zejména s ohledem na sluneční záření. Dnes, s odstupem 6 týdnů mám víčko bez znaménka a bez výraznějšího zbarvení. Na krku po fibromech není ani vidu. Tímto bych chtěl celému týmu kliniky Laser Esthetic poděkovat za prvotřídní péči. Vím, že pro odstranění většího znaménka, už příště o formě ani o klinice nebudu vůbec přemýšlet. S přáním mnoha dalších spokojených klientů / pacientů.
Magdalena Dranovská
Příjemná a šikovná paní doktorka. Odstraňovala mi znaménko a všechno proběhlo super. Jsem spokojená. Určitě můžu doporučit na kliniku Laser esthetic zajít.
Alena
Paní doktorka mi odstraňovala tetování na klinice Laser esthetic kam jsem se objednala a jsem nadšená, je velmi vstřícná a milá a opravdu moc šikovná, stejně jako celý personál, určitě bych tam šla znovu.
kejtrska
Jedním slovem SKVĚLÁ!!! Skvělý lidský přístup, velice sympatická dáma, milá a vstřícná. Byla jsem u paní doktorky na odstranění znamének a musím říct, že je opravdový profík! Po znaménkách ani stopy a samotný zákrok byl bezbolestný a velice rychlý. Paní doktorko jste jednička!
Fantová K.
Jana S.
Po precteni zdejsich komentaru, jsem se obavala k pani doktorce jit. Ze sve zkusenosti vsak musim konstatovat, ze pani doktorka je velmi prijemna, empaticka, je videt, ze je velkym odbornikem.
vse vysvetli, upozorni na rizika, poradi. Jsem velmi spokojena s peci a tesim se na dalsi navstevu.
Joy
K paní doktorce jsem přišla s tím, ze jsem si chtěla nechat začistit tri drobné jizvy po laparoskopii. Na tuto kliniku mne objednával přítel, měla jsem to jako dárek k Vánocům. Po telefonu se domlouval, ze jsou jizvy opravdu malé, zda je to možné. Po telefonu prý všichni mili, jak je to určitě možné a ať si určitě zajdu, ze mají takové a takové přístroje a certifikáty.
Po velmi náročné komunikaci kvůli objednání a neochotě, jsem se konečně dostala k paní doktorce Bedřichové, která se mi doslova vysmála s tím, co mám za problém, ze s tímhle nic udělat nemůže a ještě jsem dostala vynadano, ze nejsem pokorná a sama by chtěla řešit takové problémy jako mám já. Takové jednání bych možná ještě chápala, kdyby se jednalo o nějaký hrazeny zákrok, ale já si vše chtěla zaplatit sama proto, abych se zase v létě v plavkách cítila dobře.... Místo toho jsem si vyslechla jen xy důvodů, proč to nejde a co bych vlastně chtěla...
Paní doktork mi dala alespoň "slevu", takže místo 550 Kč jsem platila "jen" 350 asi za deseti minutový velice nepříjemný rozhovor.
Jsem velice zklamaná z chování na teto klinice a hlavně "paní doktorky".
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze