www.ihypnoterapie.cz

léčení neuróz, při poruchách spánku, fobiích, různých závislostech (především kouření)
zvládání úzkostí, depresí, strachu, bolestí, migrén, odstraňování nežádoucích návyků
zvládání životních změn, sebekontrola a osobní rozvoj
posilování sebevědomí, potíže s trémou a řešení mnohých psychosomatických obtíží
uklidnění, zlepšení celkového stavu, dodaní energie, zlepšení celkového stavu
Přednášková činnost

Senovážné náměstí 23, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Hypnoterapie • 1 400 Kč

On-line konzultace • 600 Kč

Zobrazit ostatní profily ostatní v okolí

Ostatní služby

1 400 Kč

600 Kč

Umístění: iHypnoterapie Šimon Pečenka Hypnoterapie

K panu Pečenkovi jsem přišel řešit problém silné trémy a stresových reakcí na veřejné vystupování, které u mě někdy vedly až k paralyzujícím stavům (bušení srdce, mžitky před očima, nemožnost se nadechnout). Snažil jsem se to dříve řešit samostatně pomocí různých návodů a publikací, ale nevedlo to k žádnému znatelnému zlepšení.
S hypnózou jsem neměl žádné předchozí zkušenosti a byl jsem trochu skeptický, nicméně potřeboval jsem s mým problémem něco dělat, protože mi velmi znepříjemňoval profesní život. Musím říct, že po několika sezeních jsou výsledky nad očekávání dobré, vystupování probíhají hladce a cítím se během nich velmi dobře, což je nesrovnatelné zlepšení oproti mým dřívějším stavům.
Pan Pečenka je velice přátelský a sympatický člověk, který jako terapeut ví, co dělá, a dělá to výborně. Mně opravdu zásadním způsobem pomohl, jsem mu za to velmi vděčný a doporučuji ho každému s obdobnými problémy. Děkuji pane Pečenko a držím Vám palce.