Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Jan Reeh
Velice pratelsky a lidsky pristup. Pan doktor je vtipny, vsechno vam vysvetli a cely zakrok mate rychle za sebou. Cele prostredi je navic velice "domaci", takze se necitite, ze jste nekde na ambulanci nebo v nemocnici coz velice prispiva skvele atmosfere. Po dobu zakroku se kratce pobavite coz vas skvele rozptyli.
Velice pozitivni dojem z celeho prubehu! Dekuji.
Václav Maněna
Naprostá spokojenost se vším: velice krátkým objednacím termínem, minimální dobou strávenou v čekárně, kvalitou ošetření, takřka "domácím" prostředím. Pan doktor je moc přijemný, při lehké konverzaci mi ani nepřišlo, že podstupuji chirurgický zákrok - rozhodně doporučuji.
Mirek
Pana MUDr. Šimona můžu jen doporučit. Řezal mi ambulantně bradavici na ruce a vše, včetně zákroku, rychlého termínu objednání i lidského přistupu bylo na jedničku.
Výborný lékař, velmi vstřícný přístup. Ve všem poradí, výborně vysvětlí a už jeho optimismus léčí :). Je ochotný poradit i na mobilním telefonu. Pro mne jednoznačně nejlepší lékař, se kterým jsem se setkal.
Ondřej T.
Profík na svém místě. Optimista, který má pořád dobrou náladu :) A+++
Olga Diallo
Nejlepší lékař jakého jsem kdy poznala, příjemný, milý,navíc velmi sympatický ,profesionál a odborník. Byla jsem okouzlena, a asi začnu přemýšlet, abych našla důvod ho opět navštívit. Olga Diallo
K.P.
Naprosto skvělej přístup, ochota pomoci.
Pan doktor má velmi příjemný přístup, je milý, umí naslouchat a vše ochotně vysvětlí. Neměl problém mě přijmout v sedm hodin večer, diagnozu stanovil rychle a přesně. Doporučil dvě varianty léčby, vysvětlil rozdíly a po diskuzi mi pomohl vybrat tu lepší (a bezplatnou). Na rozdíl od mnoha svých "kolegů" nepožadoval žádný poplatek navíc, zaplatila jsem za dvě návštěvy jen klasických 30 korun a ani mě nenabízel žádné drahé léky apod. Vřele doporučuji!
Markéta
děkuji
Velmi dobrý lékař, vděčím mu za život a děkuji za vše, co pro mě udělal.
Zdeněk Srb
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze