Fyzioterapeutické konzultace • 250 Kč
Všechny výkony • 250 Kč
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Všechny výkony
Jablonského 34, Plzeň
250 Kč
Rehabilitační pracoviště
Poskytované výkony: vyšetření a konzultace fyzioterapeuta,manuální terapie páteře i kloubů,masáž rehabilitační,masáž reflexní,rehabilitační cvičení,stabilizační cvičení,kinesiologické vyšetření,kinesiotaping,manuální lymfodrenáž,posilovací cvičení PNF-proprioceptivní neurosvalové facilitace
Monika P.
Velmi ochotný a odborník na svém místě. Již po druhé návštěvě cítím změnu k lepšímu. Vřele doporučuji!!!
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
je mi 26 let a posledních pár měsíců mne trápí bolest kolene.
Zkoušel jsem uvolňujicí protahující cviky, uvolnění masážním míčkem, masáž i návštěvu u fyzioterapeuta - zatím bez požadovaného výsledku. Zabývám se kulturistikou a problém s koleny jsem nikdy neměl. Sám se domnívám zda problém může být jinde např. ztuhlost kyčlí - při dřepu totiž cítím, že mne jedna strana kyčle pustí dál než druhá.
Při samotné chůzi spíše cítím takový divný tlak v koleni a v podkolenní.
Nyní jsem si nechal vypsat žádanku na vyšetření k ortopedovi.
Poradí mi prosím někdo? Věřím že "oprava" kolene je možná i bez operace.
Mockrát děkuji.
Dynamika kolenního kloubu úzce souvisí s kyčelním kloubem a poruchy z kyčle se mohou do práce kolenního kloubu promítat,měkké struktury kolene pak vyvolávají bolestivost.Tah v zákolenní jamce může mít svalový původ,ale mohlo by se jednat i o Bakerovu cystu. Ovšem úplně primární problém může být třeba i v nožní klenbě,chybné práci plosky nohy.Bílek
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni