Jsem klinická psycholožka a psychoterapeutka s dvanáctiletou praxí v různých zdravotnických zařízeních a soukromé praxi, pracovala jsem i v neziskovém sektoru (Psychosomatická klinika, Denní psychoterapeutické sanatorium Ondřejov, ordinace klinického psycholga Sanima, SOS centrum Diakonie atd.). Absolvovala jsem psychoterapeutický výcvik v gestalt terapii a v psychoterapii zaměřené na tělo a spoustu dalších kratších kurzů a seminářů (např. Tělo a krize, Sen v jungovské psychoterapii, Aktivní imaginace jako metoda zkoumání nevědomí atd.)
Naše společná práce bude vycházet zejména z výše uvedených terapeutických směrů. Kromě rozhovoru o Vašich problémech a hledání cesty ke změně můžete očekávat také relaxační a imaginační metody, hraní rolí, práci s tělem, prvky arteterapie, práci se sny, symboly a příběhy a podobně. Za důležité považuji propojení tělesných procesů, emočního prožitku a rozumového pochopení. Jsem přesvědčena, že racionální pochopení problémů a jejich souvislostí není pro změnu dostačující a že podstatnou součástí terapeutického procesu je hluboký emoční a tělesný prožitek a experimentování s novými způsoby chování a vztahování se k druhým.
Metody práce přizpůsobuji konkrétním potřebám a preferencím klienta, takže volba psychoterapeutických metod záleží na naší společné dohodě.
Kontakt: silvie.strukova@gmail.com více informací na www.psychoterapie-praha.com.

Korunovační 7, Praha 7, Praha

Psychologické poradenství • 1 100 Kč

Krizová intervence • 1 100 Kč

Osobnostní rozvoj • 1 100 Kč +2 Více

Osobní psychoterapie • 1 100 Kč

Psychotherapy and counselling in English • 1 300 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Nejčastěji hledané služby

Psychologické poradenství

Ostatní služby

1 300 Kč

soukromá psychologická praxe

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Silvie Struková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor