Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Bc. Martina Benešová, DiS.
Potvrzuji starší recenze aktualizované dnešním datem.
Obvodní lékařka poslala pacienta k neurologovi Navrátilové s tím ze není třeba pacienta dovést.
Neochota se vůbec podívat do dokumentace (tu nepotřebuje), že pacienta musí vidět. Asi tím jak překypuje svou arogancí dostala dar bez přístroje klienta nascenovat CT a MR.
Nepotrebuji k takovému doktorovi dotáhnout pacienta, aby s nim udělala svoje banální vyšetření a zkoušení patelárního reflexu, když má ve zprávách z nemocnice (zahraniční) jasne napsaný rozsah poškození mozku a veškeré potřebné snímky, kterým předpokládám ani nerozumí.
Z ordinace mě vyhodila, zvedla se od stolu a s otevřením dveří mne vykázala) s tím že termín dostane pacoš nejdříve za měsíc.
Pacienta, kteří ji živí tak též zvyšovala hlas a chovala se arogantně. Bohužel byla paní stará….
Na to ze si na klientech děla obrat 1,8 mil. Kč ročně by si za mě měla jinak vážit.
Navštívila jsem paní doktorku po tom, co jsem měla velice intenzivní bolesti bederní páteře, které se čím dál více stupňovaly. Se zády mám problémy celkově 6 let, nyní se ale můj stav zhoršil. Paní doktorka nebrala v úvahu, že bych mohla být víc, než jen nachlazená. Neustále si trvala na tom, že jsem se někde podchladila a jako léčbu mi píchla hořčík a řekla, ať si na noc zavazuji šátek kolem zad. Co mě dostalo ale nejvíc bylo, když místo, aby mě vyslechla, neustále byla očima v obrazovce počítače a pročítala si článek na internetu. Jen aby se neřeklo mě poslala na rtg, což ale neobjeví nic. Je potřeba vyšetření na CT, popř. MR. Díky postupu paní doktorky jsem se nyní ocitla v nemocnici, kde se alespoň o pacienta zajímají a opravdu pomáhají. Jsem z paní doktorky velmi rozhořčená. Nikomu bych ji doporučit nemohla.
Nikullkaaa
Paní doktorka = neskutečná arogance a neochota!A běda jak příjdete hodinu před polední pauzou..to je pak na pacienty nepříjemná i sestřička! Pána v čekárně už ošetřit nemohly, protože paní doktorka ,,už chce jít taky na oběd"
Jsem velmi zklamaná!
dostaljar
víc jak moje migréna ji zajímalo 30 Kč za vstup, o moje problémy neměla zájem
Lihunka
Před pár lety jsem navštívila paní doktorku s bolestmi zad. Nebyla jsem schopná ani vyšplhat na lehátko. Udělala mi obstřik páteře. Za týden jsem přišla na kontrolu. Při větě: Moc mi to nepomohlo... mi bylo odpovězeno: Tak to není neurologického původu... Nashledanou....
Takže za mě ne
Martin Herman
K této doktorce jsem chodil v 16 letech.Přišel jsem tam po úrazu hlavy a třepaly se mi ruky a měl sem tam křeče.Překvapilo mě, že jsem nebyl ani odeslán na nějaké zobrazovací vyšetření a hned mi byl předepsaný hořčík což byla špatná volba, protože za nějaký měsíc a půl jsem doma dostal epileptický status a bylo nutno mě odvést do nemocnice, protože mi hrozilo poškození mozku nebo smrt. Nyní jsem už u neurologa v Prostějově a trpím tím velmi málo. Takže za mě už ne.
U paní doktorky jsem byla před pár lety. Po několika vyšetřeních mě poslala na magnetickou rezonanci,kde mi zjistili nádor.Následovala onkologická léčba. Jsem strašně ráda,že mě tam paní doktorka poslala. Jsem jí za to vděčná :)
Lada
Výborná paní doktorka jak po lidské tak i po odborné stránce.