- psychoterapie
Diagnostika poruch učení a chování
Etopedická ambulance
Systemická práce s jedincem, párem i rodinou
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Hledejte v názorech
Peťula Kapitánová
Paní doktorku mohu jen doporučit. Je to člověk na svém místě. Ke klientům přistupuje s ochotou. Kladně hodnotím i to,že je dostupná i ve dnech pracovního klidu.
Renáta Šťastná
Paní doktorku Janovcovou mohu jen doporučit. Je odborník na vysoké úrovni a výborný diagnostik s laskavým přístupem a otevřenou náručí. Dětským i dospělým klientům poskytuje vzornou péči a ke každému případu přistupuje svědomitě. Je to odborník na svém místě. Vždy je usměvavá a upravená, protože to je to, co klient vidí jako první. Přála bych si víc takových odborně vzdělaných lidí s lidským přístupem ve všech sférách našeho života! Renáta Šťastná, Velké Přílepy
12 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
můj dotaz se týká otoku dolních končetin.
Po krátkém užívání nesteroidních antirevmatik (aclexa) mi velmi otekly dolní končetiny, kotníky téměř zmizely a
lýtka byla jakoby tvrdá. Také jsem mnohem méně chodila na malou potřebu.
Po vysazení se to postupně srovnalo.
Nyní jsem užíva...Více
Dobrý den, obraťte se prosím se svým dotazem na lékaře internistu. Přeji brzké uzdravení S. Janovcová

Dobrý den.
Můj dotaz směřuje k problému panickeho strachu o děti a o sebe. Je těžké tady dávat konkrétní příklad, je to prostě vsechno. Často pláči jen na ně pomyslím. Už několik let mám problém také ze spánkem. Často se probouz ím a pak se mi mozek rozběhne na plné obratky a je konec. Jedná se...Více
Dobrý den, jak již bylo výše řečeno, se všemi démony se dá pracovat a i zvítězit. Nabízím možné setkání.

Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni