Ostatní služby
Běžný termín
Clavy - „kuří oka“
Odstranění bradavice
Chirurgie Zahradní Město
Odstranění kožní a podkožní bulky a nádorky
Pigmentové naevy
Chirurgie Zahradní Město
Vyšetření a léčba při bolestech břicha
Chirurgie Zahradní Město
Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb.
Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR .
Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby.
Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..
EC
U paní doktorky jsem byli téměř celá rodina. Paní doktorka je moc milá a vstřícná:). Doporučuji.
Soňa
Paní doktorka je milá, empatická a zároveň velký profesionál. Prostě skvělý člověk na správném místě.
K. B.
Tak to moc nevím co musím komentovat, prostě empatický přístup a snaha pomoci.
Robert Král
Objednáno přes webový portál ZnamyLekar.CZ, vše proběhlo v pořádku, načas dle mého očekávání, profesionální vyšetření a jednání lékaře i sestřičky. Veliká spokojenost.
Jirka
Vše proběhlo v pořádku, objednání na čas, rentgen, sádra vše do půl hodiny.
Lucie Břízová
Paní doktorka je ochotná, vysvětlí, co bude dělat,
Martin Doubek
Skvělá paní doktorka! S úměvem mě vyšetřila a řádně vše vysvětlila.
Eva
Byla jsem moc spokojená, paní doktorka je velice milá, vše mi vysvětlila a snažila se problém co nejlépe vyřešit.
Renata L.
Paní doktorka příjemná, ochotná, doporučená léčba probíhá
Dana
Milá paní doktorka i sestřička, bez čekání, okamžité doporučení a pomoc, děkuji!
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze