Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb.
Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR .
Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby.
Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..
- Chirurgie
Otaboev
Dnes jsem byl ošetřen paní doktorkou Silvií Tůmovou a musím říct, že jsem byl opravdu mile překvapen. Nejenže mi během návštěvy provedla drobný zákrok rychle a bezbolestně, ale zároveň byla velmi milá, vstřícná a lidská. Komunikace s ní byla příjemná a profesionální. Takových lékařů v Česku opravdu chybí. Ještě jednou děkuji a upřímně doporučuji!
Skvělá a milá paní doktorka i sestřičky. Člověk nemá pocit, že otravuje a ještě se tu zasměje.
Do ordinace jsem přiběhla jako vichřice, doprava šílená, rozrušená z pracovních věcí. Paní doktorka byla ale moc milá, klidná a se svatou trpělivostí a vřelostí mi všechno vysvětlila. Opravdu jsem moc vděčná za tento přístup. Děkuji
Ošetření po zlomenině malíčku dcery - paní doktorka velmi milá, vše dobře vysvětlila, poradila následující léčbu po sundání sádry.
Přijat jsem byl v časwe, na který jsem byl objednán.
Komunikace vlídná.
Jsem spokojený.
Jana
Úžasná paní lékařka! Empatická i vtipná :) Chodila jsem k ní se zlomenou rukou a vždy jsem ji ráda viděla :)
Veronika Hájková
Skvělá paní doktorka i péče! Mohu vřele doporučit.
Max. spokojenost, kompletně se vším kolem paní doktorky.
Děkuji za pozornost :-)
Jitka Černá
Velmi milá a vstřícná paní doktorka, která dovede odhadnout situace a pomůže i v časové tísni.Moc jsem vděčná za rychlou a odbornou pomoc.
Skvělý přístup, důkladná péče, naprostá spokojenost.