Vítejte na profilu naší specializované chirurgické ordinace – soukromého smluvního zdravotnického zařízení. Poskytujeme ambulantní péči v oboru chirurgie a traumatologie dětem i dospělým. Ordinace zahájila svou činnost 1. ledna 2010 s krédem poskytování maximálně příjemných a profesionálních zdravotnických služeb.
Rádi ošetříme Vás, pacienty ze spádové oblasti Prahy 10, stejně jako pacienty odkudkoliv z ČR .
Záleží nám na Vaší spokojenosti a dbáme na vysokou kvalitu našich služeb. Proto pracujeme v hezkém a příjemném prostředí moderně vybavené ambulance, používáme moderní lehké fixační materiály a moderní postupy léčby.
Jsme si vědomi ceny Vašeho času, proto Vám chceme nabídnout možnost objednání na konkrétní čas, které je zpoplatněno částkou 200Kč..
- chirurgie
Hledejte v názorech
Lizaveta
Všechno bylo rychlé a snadné, za co moc děkuji. Doktorka dala všechny doporučení
Pani doktorka bola skvelá, ochotná, všetko vysvetlila, poradila.
Paní doktorka je úžasná. Laskavá a empatická a současně skvělý chirurg. Sestříčka je také výborná - empatická a profesionální. Spolu vytváří sehraný tým. Super, že paní doktorka nabízí možnost elektronické rezervace termínu.
ŠB
Paní doktorka je profesionál na svém místě, navíc empatická a vždy v pozitivní náladě.
Paní doktorka byla velmi vstřícná, vzala maminku přesně v objednaný čas, po vyšetření nám osobně domluvila odběr krve, abychom nemuseli jezdit znovu a vypsala žádanku na CT.
HelčaM
Nejlepší paní doktorka na chirurgii, vše vždy vysvětlí a pomůže. Děkujeme.
Martin N.
Vše super jako vždy.Nemám co bych vytkl.Rychlost a profesionalita.Díky
Veronika
Bohužel nemohu hodnotit tuto ordinaci pozitivně. Po internetovém objednání termínu pro svého syna mi sestra zavolala pouhé dvě hodiny před plánovanou návštěvou s tím, že je lékařka nemocná. Přesto byl její objednávkový kalendář nadále otevřen i na další dny a bylo možné se objednat. Očekávala bych, že pokud je lékařka skutečně nemocná, pacienti budou informováni hned ráno, aby si mohli přizpůsobit svůj program.
Navíc na stránkách polikliniky i na portálu Známý lékař je uvedeno, že lékařka přijímá nové pacienty a není nutné se objednávat, což se zdá být zavádějící informace. Tento neseriózní přístup ke komunikaci a organizaci ordinace mě velmi zklamal.
Paní doktorka vždy pořadí, milé a ochotné jednání. Naprostá spokojenost, vřele doporučuji.
Byla jsem moc spokojena s vyšetřením i jednáním.P.doktorka i sestřička milé.Byla jsem vzata na čas.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze