Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Vstupní vyšetření
Merhautova 224, Brno
ALTADENT - stomatologické centrum
Jakub
K MDDr. Shirin Vomelové chodím už čtyři roky a jsem maximálně spokojený. Je velmi pečlivá a každé ošetření probíhá v klidu a bezbolestně. Už při první návštěvě mi opravovala zub bílým kompozitním materiálem a výsledek byl skvělý. Oceňuji, že vždy vše podrobně vysvětlí a navrhne nejlepší řešení. MDDr. Vomelovou mohu jen doporučit pro její profesionalitu a precizní práci.
Anna
Paní doktorka je skutečným profesionálem ve svém oboru. Opravila mi několik špatně provedených plomb a opomenutých kazů po předchozím zubaři. Od té doby již několik let docházím pouze na preventivní prohlídky bez nutnosti dalších zásahů. Díky jejím radám a tipům nyní vím, jak se o svůj chrup správně starat. Oceňuji zejména její pečlivost a schopnost důkladně vysvětlit, co bude dané ošetření obsahovat. Už jen její pozitivní přístup a úsměv Vám rozzáří den :) Mockrát děkuji a vřele doporučuji.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně