Ostatní služby
Výběr vhodných pomůcek
Zubní vyšetření
Zubní šperky
dankakudrnova
Včera jsem navštívila poprvé Smile Centrum, na základě dobrých referencí pana doktora Klanovetse. Byl velmi empatický a milý. Ale hlavně mi jako doposud jediný lékař navrhl možnosti úpravy a zachování předních zubů, které jsou postiženy parodontosou. Zajistil mi konzultaci s lékařkou z ortodoncie. Po resumé budeme pokračovat v léčbě. Zatím jsem tedy velmi spokojená.
Soňa Zvelebilová Sieglová
S panem doktorem jsem velmi spokojena. Bezbolestně mi bez injekce opravil krčky zubu, což jsem za svého života nezažila. Výborná práce. Velmi doporučuji, Již jsem za živoya zažila více zubařů, ale toto je špička.
Ana Nývltová
Pan doktor je moc šikovný. Zachránil mi zub, který už jsem myslela byl jedině k vytržení. Mám za sebou několik návštěv a už 5 vyléčených zubů, a můžu říct že ještě jsem neviděla tak pečlivý a kvalitní přístup. Pan doktor vše vysvětlí a poradí jak se dá zoubek vyléčit. Cena/kvalita je úžasná (mluvím teda o kvalitě léčení, jak dlouho mi plomby vydrží to uvidíme časem) - ošetří Vás v centru Prahy a ještě den a čas který si zvolíte sami. Za mě velká pochvala, vřele doporučuji! Zkuste a věřím že taky jako já, budete příjemně překvapeni.
Ana Nývltová
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze