Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
_
K paní doktorce jsem chodil od mala, a jelikož studuji medicínu (což je z velké části záasluha práve paní doktorky, která mě podporovala) a vím, jak je těžké přistupovat k některým pacientům, o to víc si vážím lidského přístupu paní doktorky, která mi vždy poradila.Kdykoliv jsem za ní šel pro radu, vždy jsem odcházel spokojen. Skvělá lékařka
Paní doktorka je až moc hodná a na každé zakašlání nechá kohokoliv doma. Pro rodiče, kteří nepodporují záškoláctví to určitě není ta pravá volba.
Navíc dříve tam byla hrozně zapšklá sestra, která seřve nemocného člověka, že si někomu dovolil sednout na klín a nestojí v pozoru (vše vlastní zkušenosti)...
Je to vynikající lékařka, i já jsem k ní kdysi chodila. Všem ji mohu doporučit.
Paní doktorka je skvělá,stará se od narození o naše dvojčátka,kdykoliv poradí i po telefonu,k dětem se chová skvěle,ani kolikrát neví,že jsou u lékaře a doslova se k ní těší.Povídá si i s rodiči,je vidět její životní nadhled a rozhled.Velmi si jí vážíme!!!
Paní doktorka je moc příjemná, milá, ochotná a s dětmi to umí. Vždy nám dobře poradí a taky uklidní. Velmi zkušená. Mám dva syny jeden má 3 týdny a paní doktorka je k němu hrozně miloučká, pořád ho hladí a uklidňuje, aby neplakal. Druhý syn má 3 roky a toto je jediná doktorka u které se nebojí a nebrečí, i když mu berou krev. Paní doktorka si s ním vždy moc hezky povídá a při tom ho vyšetří, že to syn skoro ani nepostřehne. Opravdu profesionální jednání a péče. Moc paní doktorce děkujeme a vřele doporučujeme.
monika
Paní doktorku znám už 25 let. Je velice ochotna chapava proste nej nej nej :)
Je to nejlepší pediatr, jsem velmi spokojená
Kárníková Marie
K paní doktorce jsem chodila se svými dvěma syny (nyní už jsou oba dospělí). Byla jsem s ní velmi spokojená a kluci ji měli také moc rádi. Příjemná, profesionální, lidská... Opravdu vřele doporučuji!
Monika Hlavičková
Paní doktorka je velmi příjemná, moc hezky se chová k dětem je milá, vstřícná a ochotná vždy poradit. Můžu ji vřele doporučit, všem rodičům, kteří mají malé děti a potřebují doktora, který jim ochotně poradí a vždy se chová slušně nejem k rodičum , ale hlavně k dětičkám.
Froncová Petra
Paní doktorka je velmi milá, k dětem se chová moc hezky a s láskou. Vždy nám ochotně vše vysvětlí. Vřele doporučuji.