Na příkopě 1195, Chomutov
Milan Luňák
Chodíme k paní doktorce pravidelně a přešla k ní i přítelkyně a nemůže si ji vynachválit. Od té doby co jsem u ní, tak mi dala zuby dohromady a už chodím jen na preventivní kontroly. Do té doby jsem byl u zubaře každý měsíc a stále nějaké problémy, takže je to nejen o hygieně, ale i o zubařích a paní doktorka Steňková je nejlepší zubař co znám a že jsem jich vystřídal za život asi 15. Výborná zubařka, sestra i prostředí ;-)
Jedna z nejlepších lékařů co jsem poznala...velmi šikovná,příjemná
dobrý stomatolog
Lednová
Děkuji paní doktorce za trpělivost se mnou i mým synem!
Jsem moc spokojená s Paní Doktorkou i sestřičkou!!!!!!
Denisa
Je opravdu moc dobrá.
Jana T.
Od té doby co mám tuto pani doktorku se už tak zubaře nebojím je velice příjemná a ochotná a hlavně dodržujeme s manželem i půlroční prohlídky tak to mluví za vše.
petr
je fakt dobra,vubec necekam,na jakou hodinu jsem objednanej,tak me vezme a to je super,ne jako nekde jinde.
Alena Dvořáková
Velmi dobrá, pečlivá, příjemná, navštěvuji jí už několik let a jsem velice spokojená a zrovna tak i dcera s rodinou.
Pečlivá a hodná zubařka :)
vlčice
Hodná, milá, nic nezanedbává a cokoliv na zubech udělá drží dlouho a pevně. Nejlepší zubařka jakou znám. Dokonce k ní přešel i můj manžel, který nevěřil, že mi dělá pravidelně zubní rentgen, o kterém do svých 26 let neslyšel.