Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí6 názor pacienta
Jarka Wiszová
Ráda bych z celého srdce poděkovala klinice NeoVize Brno, zejména paní Doc.MUDr. Šárce Skorkovské CSc. primářce této kliniky za její profesionalitu a neskutečný lidský přístup. Je znát, že svou práci dělá ráda a vůči pacientům je neskutečně empatická. Svým přístupem a dokonalým vysvětlením krok po kroku, jak operace bude probíhat, naprosto odbourala mé nemalé obavy před operací. Na 100% tuto kliniku mohu doporučit a kdyby to šlo dám hvězd nejméně 10. Moc za vše děkuji.
Oliverek2009
Zatím jsem u této paní doktorky byla v pátek 10.10. 2014 na vstupním vyšetření na laserovou operaci očí v brněnském Lexumu. Přístup všech - od recepčních až po paní doktorku byl na 1. Všichni milí a paní doktorka na vše ochotně odpověděla a vysvětlila. Operace mě čeká 27.11., tak jsem zvědavá a trošku se i bojím, ale snad vše dobře dopadne :)
skvělý přístup při implantaci umělé oční čočky i při následující péči
Co dodat :) Vidím lépe!
S paní doktorkou jsem maximálně spokojen, jak po odporné, tak i "lidské" stránce. Nemusíte mít strach se se svými problémy svěřit, neboť je velice milá a vše vám, tedy když budete chtít, vysvětlí.Chodím k ní 16 let a vřele doporučuji.
Lenka Karlová
Je precizní odborník,zajistí potřebná vyšetření,je lidská,velmi milá
Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně