Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Lenka Vachalovská
Dr. Procházková předepisovala mé matce léky, které jí dlouhodobě působily obtíže, a nebyla ochotná medikaci změnit. Když obvodní lékařka natočila EKG, viděla problém a odeslala mámu jako statimovou (urgentní) pacientku na vyšetření, dr. Procházková nás nepřijala a křičela na nás v čekárně stylem, který považuji za naprosto nepřípustný, (důvod: byly jsme objednané až za 14 dní…) a nebylo to poprvé, co na starší paní křičela jako na poškolačku. Zdá se, že lékařka má velké výkyvy nálad, což by měla nějak řešit - její výstupy jsou z lidského hlediska ubohé a z profesionálního nebezpečné. Budu se z tohoto šoku vzpamatovávat dlouho. Z mé rodiny už nikdo do této ordinace nevkročí...
Dagmar Rokosová
Paní doktorka je velice pozorná, pečlivá vše dokáže srozumitelně vysvětlit a poradit máme ji moc rádi i sestřička je pozorná za všechno moc děkujeme Rokosová
Marie J z Prahy
Paní doktorka je moc pečlivá, nepodcení žádný příznak a její léčba mi vždy pomohla. Včas mě odeslala do nemocnice na katetrizaci a dostala jsem stenty, podle toho co mi na klinice říkali, tak mi tím paní doktorka zachránila život. Její sestřička je moc příjemná také. Rozhodně tuto ordinaci doporučuji, mohu srovnávat přístup s dalšími kardiology. Nechápu negativní hodnocení.
karel m
U paní doktorky se léčím již 6 let, přešel jsem k ní od jiného kardiologa ve stejné poliklinice. Vždy mě znovu překvapí svým přístupem.Ordinace šlape jako hodinky, sestřička bere telefony, nově mají dokonce recepční. Je možné se objednat na čas, který paní doktorka vždy dodrží. je velice pečlivá, nepodcení žádný příznak.
jarda m
paní doktorka je moc pečlivá, má lidský přístup, ale zároveň je vidět že je erudovaná. Chodíme k ní s manželkou už několik let. Zachránila mi život tím, že mně poslala včas na katetryzaci. Prostředí je velmi příjemné.
B Z
Léky vůbec nesedělii a dr poradila abych šla k praktickému doktorovi. Žádný zájem, pouze rychlovka . A další , další, pouze množství klientů .
Veronika S.
Arogantní, nepříjemná doktorka - babička (87 let) jí volala, aby požádala o zaslání e-receptu, protože špatně chodí a kvůli coronaviru ani nikam nejezdí, paní doktorka jí vynadala, že když nechce přijít na kontrolu, že jí nic posílat nebude, prý ať jí léky napíše někdo jiný
zdendas63
Paní doktorka velmi příjemná s lidským přístupem k pacientovi,vstřícná a velice profesionální.Jsem spokojená,jak s paní doktorkou,tak se sestřičkou a jinam bych nešla.Děkuji. Dušková Iveta
Výborná paní doktorka s lidským přístupem, uklidní (neděsí své pacienty), vše vysvětlí. Ani se necítíte jako u lékaře, jakou má příjemnou energii, přitom je velmi profesionální, přemýšlí, má na vás čas. Byla jsem moc spokojená a doporučuji dále. Více takto výborných lékařů. Děkuji. Monika Horká
bozenavavrova
Výborný přístup k pacientovi, lepší ani nemůže být. Zažil jsem několik kardiologů a pokud to lze takto říci, chodím k lékaři rád. Jiří Vávra
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Kardiologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze