Ordinace
Tajovského 4/1310, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Velice milá paní doktorka, spolu se sestřičkou dokonalý pár. Pečlivá, zajímá se o pacienta, o jeho problémy. Nemám strach se jí se vším svěřit, co se týče zdraví. Moc mi pomohla! Mohu ji jen doporučit.

Umístění: Ordinace Jiný

Úžasná paní doktorka. Pracuji jako "sestra domácí zdravotní péče" komunikace, řešení stavů nemocných, účinná a super pomoc sestře v terénu je pro paní doktorku prioritou. Prostě tohle je paní doktorka Šárka, všichni moji pacienti jí říkají "můj miláček Šárka"
Musím se připojit, s paní doktorkou a sestřičkou je úžasná spolupráce a když v terénu něco nezvládám, zvedne se a i se sestrou vyrazí za mnou k nemocnému domů.
Děkuji mnohokrát.
"sestra" Jarda

Umístění: Ordinace

Paní doktorka je velmi milá a příjemná, ale hlavně velmi pečlivá. Tyto vlastnosti by chtěl u svého lékaře každý a já mám to štěstí, že takovou paní doktorku mám.

Umístění: Ordinace

Paní Dr.Navrátilová je úžasný člověk i super lékař.Já jsem s jejím ošetřovanim velmi spokojená.Věřím,vím,že si vždy poradí.A hl.vždy na mě ona i sestřička Kačka působily pozitivně

Já hodnotím paní doktorku jako velmi příjemnou a pečlivou. Hlavně se s ní dá hovořit na rovinu o všech problémech, které člověk má. Rozhodně bych jí doporučila dál.

S paní doktorkou jsem VELICE spokojená a mohu jen doporučit! Má příjemný hlas, PROFESIONÁLNÍ i lidský přístup, je pozitivní, její léčba mi vždy pomohla. To samé platí i o sestřičce. Vždy, když vejde do čekárny, září z ní optimismus a rozdává úsměvy všude, kde se podívá. Jsem moc ráda, že je paní doktorka mou obvodní doktorkou.

To nejlepší co mě a mojí rodinu v posledních letech potkalo.Paní doktorka je velmi milá a příjemná,ale hlavně velmi profesionální a pečlivá.Moc jí děkujeme i za naší dcerku.A sestřička-kdykoli jí vidím mám hned lepší náladu.Takže suma sumárum obě, jak paní doktorka i sestřička jsou boží a chválíme je kudy chodíme.DĚKUJEME