K pani doktorce chodim rok,je velmi pečliva razna a hbyta. Smlouvy s pojištovny uz ma,ale ne ze vsemi.Co se tyce ceniku za nadstandartni peci tak je levnejsi nez u ostatnich zubaru. Vylecila mi zuby a vysla mi ve vsem vstric, Umrtveni pouziva. Vrele doporucuji.
K paní doktorce chodím cca 30 let, je nejlepší.
Dobrý den, tak já chválu skazím, i v dnešní moderní době, kdy už se nevidí zákrok bez umrtvení si paní doktorka libuje v zákrocích bez umrtvení. Znám ji taky z dob minulých, s horším jednáním tenkrát jsem se nesetkala, když jste sténal u neomrtveného plombování a podobně, seřvala vás jak se patří. Teď se chová lépe protože si musí hlídat zákazníka, to je jasné, ale drsňačka stejná, žádná jemnost v rukou.díky
velmi milá paní doktorka, co mě zbavila "strachu ze zubaře". Můžu jen doporučit.
chodila jsem poctivě k bývalému stomatologovi na prevenci,za plomby jsem stejně platila,i když pan doktor měl smlouvu s mou zdravotní pojišťovnou a stále jsem měla problémy.Paní doktorka mi chrup pečlivě vyšetřila,našla mi 6 kazů/předchozí prohlídka před 3 měsíci/,zuby spravila a problémy přestaly.Její práce je kvalitní a plomby nevypadávají.Za většinu ošetření se u ní platí,ale nejsou to žádné obrovské sumy/po srovnání s jinými zubaři a ti mají smlouvy s pojišťovnou/.Je přísná na hygienu,ale pokud nejste lajdák jako já,brzy uznáte,že má pravdu a dokáže vám vyléčit i krvácení z dásní.A navíc-za své plomby ručí,ale ještě jsem nic nemusela reklamovat.Vřele doporučuji všem.kterým záleží na vlastních zubech!
honza
Paní doktora je velmi příjemná a vstřícná. Je odborníkem na svém místě. Pacient se může spolehnout, že od ní odejde vyléčen. Je velice pečlivá zodpovědná. Bohužel, ale jediná vada na kráse je, že nemá uzavřené smlouvy s zdravotnímí pojišťovnami. Takže vaše peněženky dostanou zabrat.