Adam Reichel
Asi na to mám štěstí, ale má dětská doktorka byla super a i Paní Šárka je. Nikdy se nemračí, vždy pomůže co se týká administrativy tak při mém cestování po jiných státech, taky udělala maximum a nikdy nevypadala že by ji to obtěžovalo. Prostě nejvíc nejlepší.
Ilona Horvátová
Je to doktorka s velkým D,k tomu není co dodat.Svůj obor si vybrala správně což se o jiných lékařích říct nedá.Paní doktorka je naše sluníčko,lepší doktorku jsem si vybrat nemohla,děkuji.S pozdravem,přeji sluníčkový den.
Kominkovasarka
Paní doktorka,je doktorka s velkým D.Měla jsem dost špatné zkušenosti se svým lékařem.Ale paní doktorka Konvičková mi ukázala,že i mezi lékaři jsou velmi milí lidé.Jsem velmi spokojená.
DĚKUJI PANÍ DOKTORKO.
rodina Ježiškova
Paní doktorka je velmi milá, vstřícná a lidská, což se o mnohých říci nedá! Je praktickou lékařkou celé naší rodiny, zná naše nemoci, problémy a vždy dovede poradit, ale i povzbudit do života! Jsme rádi, že jsme jejími pacienty, paní doktorko, za Vaši péči děkujeme!
Každému doporučuji .Měla jsem smůlu na lékaře nebo jejich sestry.U paní Konvičkové jsem 100% spokojená jak s paní doktorkou tak i s milou a sympatickou sestřičkou. Všem doporučuji i když je to trošilinku zruky vůbec mi to nevadí.
Velmi příjemná, lidská, klidná a usměvavá lékařka, nemám pocit ,že bych obtěžovala, sestřička občas trochu zmatená a pomalejší, ale celkově nejlepší praktický lékař v Orlové.
DOKTORKA SUPER,SESTŘIČKA KATASTROFA!!!!
Již několik let velmi spokojen. Nemám nikdy ten pocit, že bych obtěžoval. Zato sestra je opakem.
Jsem velice spokojená s její péči
Velmi dobrá doktorka.