Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Ostatní služby

GYNESAKAL s.r.o. - privátní gynekologická ordinace, MUDr. Šárka Kalašová

Do odvolání nepřijímáme nové pacientky pro nedostatek kapacity.
Trápí Vás ženské potíže a nemáte svého gynekologa? Jste nastávající maminkou a hledáte vhodnou gynekologickou péči? Pak neváhejte navštívit gynekologickou ambulanci MUDr. Šárky Kalašové v Plzni 3.

MUDr. Šárka Kalašová provozuje privátní gynekologickou ordinaci.

Nově se v naší gynekologické ordinaci nachází vyšetřovací křeslo s automatickým polohovacím pojezdem. (viz fotografie)

Možnost objednání na čísle + v ordinačních hodinách od 7,30 h, vyzvednutí receptu je možné po celou ordinační dobu.

Po telefonickém objednání jste pomocí našeho přístrojového vybavení vyšetřena do 1 - 2 týdnů, při akutních potížích ještě téhož dne.

Pokud máte zájem o kvalitní a preventivní gynekologickou péči, pak nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás.

Stále přijímáme nové pacientky.
---
Gynekologická ambulance MUDr. Kalašové z Plzně spolupracuje s těmito zdravotními pojišťovnami:
VZP 111, 333
Ministerstva vnitra 211
Česká průmyslová ZP 205
Vojenská 201
OZP - bank a poj. 207
Metal-Aliance (dříve 217, nyní sloučena s 205)

Umístění: GYNESAKAL s.r.o. - privátní gynekologická ordinace, MUDr. Šárka Kalašová gynekologické vyšetření

U lékařky jsem registrována přes 10 let. Pokaždé hlásím, že nemám pohlavní styky; lékařku to vždy velmi překvapí a začne se vyptávat, proč, zda nemám partnera… Požádala jsem ji, zda by při vaginálním vyšetření mohla postupovat opatrně, protože mě to bolí. Její odpověď: "To víte, když není údržba, tak se nedivte." To byla poslední kapka, tam už v životě nevkročím.
Není to jediné, co mi na této ordinaci vadí:
- Doktorka vždy vypadala, že mě vidí poprvé v životě, musela jsem jí sama připomenout, pro jaké obtíže mě ona dříve léčila.
- Na mé stížnosti na kolikovité bolesti břicha mi chtěla dát bylinný doplněk stravy, který propaguje. Teprve praktik a sono břicha odhalily cystu vaječníku a nutnost operace.
- Svlékáte se před lékařkou, žádný paraván. Sestry se ptají na osobní údaje v přítomnosti dalších pacientek.
- V čekárně hraje hlasitá reklama na doplňky stravy. K času objednání si připočtěte nejméně 30 minut, takže si tu reklamu opravdu užijete.

Paní doktorku mohu jedině doporučit. Po 5 letech v neustálých bolestech břicha, neustálým receptům na atb (zbytečně) od předchozího gynekologa, jsem se po měsíci po přechodu k paní doktorce konečně dozvěděla diagnózu a zahájili jsme léčbu. Paní doktorka okamžitě pojala podezření na nemoc, která se také prokázala. Pohotově udělala veškeré náběry, UTZ, snažila se jednoduše pomoct všemi prostředky, kterými jen mohla. Sestřičky jsou vždy milé, příjemné, navodí hezkou a přátelskou atmosféru při příchodu do ordinace. Paní doktorce jsem velice vděčná.

C
Umístění: GYNESAKAL s.r.o. - privátní gynekologická ordinace, MUDr. Šárka Kalašová Jiný

Chodila jsem k paní doktorce na základě skvělého hodnocení na znamylekar.cz, včetně svého prvního těhotenství 2022. Před kontrolou v den předpokládaného termínu porodu jsem dostala strach, že se dítě téměř nehýbe. Hned při měření ozev jsem vše sdělila nepříjemně naladěné sestře, načež mě odbyla, že se "asi nechce moc hýbat". Následně jsem vše sdělila i doktorce, také mě odbyla mě se slovy, že ozvy jsou "jako minule". O dva dny později jsem to už nemohla psychicky vydržet a jela jsem do porodnice, kde mě poslali oklamžitě na sál na akutní císařský řez. Následovalo naprosté peklo, syn byl na pokraji života a smrti, a skončili jsme na oddělení, kde jsou na tom novorozenci zdravotně úplně nejhůř. Jako bonus jsem tam byla za tu nejhorší matku, která skoro zabila své dítě, přestože se mě vyptávali, zda jsem "byla nejdříve u svého gynekologa". Doporučuji si najít lékařku, která bude skutečně naslouchat a nebude vyšetřovat jen tak, aby měla vše papírově v pořádku.

Sestra se ptala na osobní informace a diagnózy v přítomnosti jiné pacientky a s otevřenými dveřmi do čekárny. Vyšetření u paní doktorky bylo bolestivé a ještě řešila něco se sestrou mezi dveřmi, když jsem čekala svlečena na křesle. Nejhorší návštěva lékaře v životě, nedoporučuji.

E

Paní doktorka má lidský a při tom profesionální přístup. V ordinaci panuje pohoda. Chodím tam ráda.

K paní doktorce Kalašové chodím asi 15 let. Při návštěvě je milá a empatická a snaží se pomoci i nad rámec svých povinností. Určitě bych ji doporučila i mladším dívkám, které se návštěvy gynekologa obávají. Velmi dobře mi poradila i při výběru antikoncepce. Vyslechne si mé problémy a společně se dohodneme na nejvhodnějším řešení pro mě.

Š

Bohužel paní doktorku Kalašovou nedoporučuji, díky jejího nezájmu jsem přes 3 roky trpěla bolestí v podbřišku po porodu. Paní doktorka to vždy řešila jen tak, že mi předepsala prášky na bolest a že neví co to je. Konečně jsem přešla jinam a musím hned absolvovat operaci. Mohla jsem být dávno v pořádku, kdyby se paní doktorka aspoň trochu zajímala, co by to mohlo být. Bohužel i při těhotenství špatné zkušenosti. Řikala, že je vše v pořádku a po její kontrole jsem raději zajela na pohotovost bylo to za pět dvanáct, hned jsem byla dlouhodobě hospitalizována v nemocnici na rizikovém. Opravdu velice špatná doktorka!!!

X

Dala jsem na názory ostatních žen a přešla k paní doktorce. Je opravdu moc milá a empatická, ale vyšetření mi přišlo nevyhovující - předepsání antikoncepce a léku - i přes to ze jsem paní doktorce říkala, že antikoncepci nechci a léky mi nevyhovují. Preventivní prohlídky velmi rychlé. Jsem zklamaná, přejdu jinam.

Y

Návštěva u p. doktorky byla bez čekání, příjemná, rychlá. Paní doktorka se chová velmi mile a profesionálně. Děkuji

Umístění: GYNESAKAL s.r.o. - privátní gynekologická ordinace, MUDr. Šárka Kalašová Běžný termín

Skvělá paní doktorka, snaží se pomoci. Když se zeptáte na něco, čemu nerozumíte, nebo Vám to není jasné, vše vysvětlí. Sestry jsou příjemné.

20 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den paní doktorko, je mi 38 let, mám 3 děti a stále mám problémy s tím, že krvácím (špiním) i mimo menstruaci. Byla mi nasazena hormonální léčka (Norethisteron), na ultrazvuku nebylo nic neobvyklého, paní doktorka hovořila jen o kolabujícím folikulu. Žádná další vyšetření jsem nepodstoupila, jen utz. po menstruaci a vše vypadalo v pořádku. Bohužel vše bez efektu, začnu špinit v podstatě pár dní po ukončení menstrace. Je nějaké řešení? Děkuji za odpověď. M.

Dobrý den, zkuste přidat vitaminy A + C - Ascorutin 3x2
Do pochvy Cicatridinu 2x týdně čípek na noc,určitě kontrola cytol.
S pozdravem MUDr. Kalašová Š.

MUDr. Šárka Kalašová

Dobrý den, je mi 16 let a ještě jsem nikdy nenavstivila gynekologického lékaře. Nevím tedy jak to chodí, tak jsem se chtěla zeptat jestli při první návštěvě je třeba vzít s sebou jednoho z rodičů kvůli nějakému podepisování nebo není třeba. Z rodičů by jedině mohl můj taťka a je mi to velmi trapné....

Dobrý den, bohužel, dle zákona potřebujeme souhlas l z rodičů .
Zdraví MUDr. Kalašová

MUDr. Šárka Kalašová