střední: Střední zdravotnická škola Alšovo nábřeží Praha1 - obor zdravotní laborant
vysoká: VFU Brno - obor veterinární lékařství
praxe: 1997-1998 klinika Jaggy Brno
1999-veterinární ošetřovna Sušice - MVDr. Mikoška
od poloviny roku 1999 soukromá veterinární ordinace Vimperk
záliby: kromě práce a velkého množství domácích zvířat -hokej jako fanoušek, snowboarding, lyže

Ordinace
Nad Stadiónem 485, Vimperk

Ošetření malých i velkých zvířat

Všechny typy veterinárních prohlídek

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Jak fungují ceny?

Číslo ověřené
Umístění: Ordinace ošetření malých i velkých zvířat

Chtěla bych moc poděkovat paní doktorce, která kvůli nám zůstala po ordinačních hodinách v ordinaci a zachránila mi pejska, který měl srdeční kolaps. Udělala pro něj vše, co mohla, aby byl schopný převozu do Českých Budějovic, kde se nyní léčí. Pejskovi je už třináct let a z vlastní zkušenosti s jinými veterináři vím, že ne každý je ochotný takto starého pejska zachránit a zůstat v ordinaci déle než je jeho pracovní doba. Jsem paní doktorce moc vděčná.

Skvělý odborník,profesionální a odpovědný a přitom lidský přístup, a zvířecí máma - a takový je celý personál-už všech mých pět koček a nespočet zvířat mých přátel mělo jen tu nejlepší zkušenost.Všude doporučuji.Kéž by takových lidí na svém místě bylo více- a nejen ve veterinárních oborech.Palec nahoru-
ať se daří a velké díky.
Ivana Ošťádalová

Paní doktorku osobně neznám, pouze přes manžela a našeho kocoura.Kocour nám dává zabrat jako právě nyní.Nedávno prodělal chřipku zřejmě od naší starší dcery s velkou pomocí paní doktorky to dopadlo dobře.Máme ještě kočičku, po kastraci u paní doktorky třetí den, už běhala jako nic venku.
Děkujeme Doulovi

I když to s naší Belinkou bohužel nedopadlo dobře, chtěla bych paní doktorce a jejímu kolektivu dodatečně poděkovat. Poděkovat za její profesionalitu, citlivost, vstřícnost, ochotu, ohleduplnost, ale hlavně za to, že se všemi silami snažila pejska zachránit. Moc, moc děkuji a všem doporučuji. A. Zahradníková

Tuto lékařku a celý její dámský tým doporučuji. Citlivější veterinární lékařku jsem nepotkala.

Paní doktorka Součková a její tým nám zachránili naši fenku Šejlu.Skvěly veterinář,odborník na svém místě..Naprosto profesionální přístup, odbornost, citlivost, nabrala hned krev,udělala ultrazvukové vyšetření,operovala. Zvířata má ráda a je to na jeji práci znát. Vždycky ochotně poradí. O fenku se nam postarala i mimo ord. dobu.Velmi ochotný a milý člověk.Moc Vam za všechno děkujem a přejem do budoucna jen to nejlepší! S Pozdravem A.Kurucová Volary

Fantastická lékařka a velice milý a vstřícný člověk.. vždy ochotná poskytnout pomoc.. lituji, že jsme se odstěhovali tak daleko..a dál nemohu navštěvovat její ordinaci :-O nasadila vysokou laťku a je těžké najít jinde to stejné :-)
Opravdu doporučuji a závidím všem, kteří mají její ordinaci poblíž.. Leta se starala o mou milovanou fenečku Leontýnku.. znala ji dokonale a věděla vždy co je pro ni dobré.. Děkuji za všechno, paní doktorko.. Korniová Jiřina

Děkujeme paní Janáskové za záchranu naší fenky. O svátek jsme volali ze zánětem dělohy a vše dobře dopadlo hlavně díky ochotě se nám o svém volnu věnovat. Moc děkujeme a všem paní doktorku doporučujeme. Horák

Více jak třináct let se starala paní Janásková a její kolektiv o naši fenku Benjínku. Děkuji za příjemný a profesionální přístup. Také bych rád poděkoval paní Hendrichové, dvorní kadeřnici. Až si pořídíme dalšího pejska, víme kde se o nás postarají kvalitně a s láskou.
S úctou
Mařík Radek s rodinou

Co dodat profesionalita na svém místě,Jeden z nejlepších veterinářu co znám.Přeji hodně zdraví .