Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Naprostá spokojenost s přístupem doktorky Šárky Horké. Vzhledem k tomu, že jsem potřebovala vyšetření - EMG pro následné (již objednané) vyšetření na ortopedii, vyšla mi vstříc s termínem v její ordinaci. U jiných oslovených neurologů byl termín až jeden měsíc.
Vyšetření proběhlo bez problémů, vysvětlila mi v čem bude spočívat i další možný postup doporučené léčby.

Malá J

24. 1. 2014

příšerné chování lékařky, její zdravotní sestra je i horší. strašně neochotné a hrubé. Připadala jsem si, že je obě dvě otravuji a vypadalo to, jako kdyby mě doktorka absolutně vůbec nechtěla vyšetřit. Nakonec mi napsala papiry na dve vysetreni a vyhodila.

Příjemná, spolehlivá. Velmi racionalizovaný výklad různých možností problémů spojených z bolestí hlavy, kvůli kterým jsem doktorku navštívil. Od známých mám pouze pozitivní recenze a proto mě překvapují místní extrémě negativní recenze, které jsou podle všeho dočiněním původně zaměstnávané sestřičky (ta už o doktorky není), protože já jsem se s absolutně žádným negativně působícím chováním nesetkal, jak ze strany doktorky, tak sestřičky. Byl jsem z vyšetřením, detailním rozborem možností a lehkým naučným výkladem o zdravém přístupu k mé hlavě navýsost spokojen a určitě doktorku doporučuji. Děkuji a dávám plných pět bodů.

B

Do této ordinace už nikdy nevkročím. Byly jsme tam odeslány praktickým lékařem s mojí maminkou, která trpí poruchou paměti. Paní doktorka mě vyhodila z ordinace,že maminku vyšetří sama, ačkoli maminka si není schopna vzpomenout na důležité věci. Pak mě po chvíli stejně zavolala,že tedy ať jí řeknu to a ono.Její závěr zde radši nebudu zveřejňovat. Každopádně se v určení diagnozy těžce spletla. Sestra by nás pohledem nejradši zabila, po telefonu je to obdobné. Takže pokud chcete vidět odstrašující příklad jednání lékaře a sestry, neváhejte a navštivte je.

G

vulgární, cholerická, neochotná, hrubé chování vůči pacientům. Příšerné...

hrubá