Soukromá ordinace praktické lékařky
Tyršova 26, Poděbrady

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

G
Umístění: Soukromá ordinace praktické lékařky Jiný

Paní doktorka Volšanská je velice dobrá lékařka,ví si rady a umí odhadnout správně diagnózu.V mládí mi ihned poznala štítnou zlázu,kterou v Nymburce nezjistili 4 roky.

Sestra se chová jakoby uraženě až nepříjemně. Paní doktorka působí, jak kdyby nerada slyšela problém z mé strany, raději se řídí dle zdravotních zpráv od předešlého lékaře.

Doktorka je jedna z nejlepších v Poděbradech, sestra taky super,že jsou fronty,bohužel to všude,ale jinak neměnil bych ani omylem

Výborná lékařka, jen kdyby ji tam nezdržovali ti důchodci.... Sestra je skvělá, umí si udělat pořádek, všem ráda doporučím :-)

dlouhá čekací doba,předbíhající známí a o odbornosti paní doktorky by se dalo diskutovat

Velmi dobrá lékařka, vždy mi pomohla a byla vstřícná. Bohužel fronta je vždy dlouhá, jako všude, a sestra je poměrně nepříjemná. Přesto dávám velmi dobré hodnocení.

Velmi milá, vstřícná a starostlivá

Paní doktorka je moc příjemná i na cizince. I když to není vždycky jednoduché, snaží se vysvětlit diagnózu i léčbu, vše co je potřeba. Odcházela jsem od ní dnes příjemně překvapená.

Verónica D.

Krásná,chytrá,výborná lékařka. Pravda je,že v čekárně si musíte většinou odsedět dlouhou dobu,ale jinak super.

Paní doktorka je milá a příjemná. Ovšem projít přes tu příšernou sestru je o zdraví. Čekárna plná, do toho milion známých a "jdu jen pro recept", takže na vyšetření se čeká několik hodin. Což je pro pracujícího člověka docela dost. Leda si vzít dovolenou. Možná by paní doktorce pomohlo vyměnit svou pomocnici - paní Jílková by mohla jít do důchodu. Prospělo by to všem. Paní doktorce bych dala hodnocení NEJLEPŠÍ, ale sestra to fakt kazí. Přesto dávám DOPORUČUJI.