Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Parodontologické konzultace
Praha
Ordinace
Klára
Paní doktorka Gecová je sympatická a pečlivá, doporučuji.
Jitka Šlechtová
Paní doktorka mi osobně vyhovuje jako člověk a odborník.
Momentálně je paní doktorka na mateřšké, ale vypadá to, že ve Stomatologické péči už nebude pracovat. Budu vyčkávat, kdy se objeví bližší info na internetu.
BJ
Výborná zubařka - milá, hodná, empatická, vysvětlí, pacientům věnuje dostatek času. Zatím nejlepší zubařka, jakou jsem kdy měla.
Ivana Šumová
Paní doktorka je ta nejlepší na světě. Doporučuji i lidem, kteří se zubařů bojí. Je pečlivá, šikovná a hlavně rychlá. Nesnaží se vám vnutit procedury, které nepotřebujete. Prostě profesionálka. Moc děkuji.
Eva
Nikdy bych neverila, ze budu rada chodit k zubari. Pani doktorka je profesional a jeste nezapomnela, ze je i clovek. Drzim palce at ji to vydrzi celou jeji karieru. Velky obdiv.
Gabriela
Paní doktorka je opravdový profesionál. Svou práci dělá pečlivě a zodpovědně. Vše vysvětlí. Mají dobře vybavenou ordinaci. Ona i sestřička jsou příjemné k pacientovi. Jsem velmi ráda, že jsem její pacientkou.
Miroslav Mates
Paní doktorka je zcela fenomenální. Její přístup je velice příjemný a práci dělá velmi precizně.
Jako velké plus také vidím její flexibilitu, kdy si mě doslova odchytila na chodbě při návštěvě dentální hygieny, aby mi udělala otisky na nový chránič zubů.
Pavla Reindlová
Souhlas s ostatními komentáři. Paní doktorka je velice milá, hodná a profesionální, vše perfektně a v klidu vysvětlí. Sestřička, recepční a celkově systém objednávání také bez chyby. Děkuji za příjemnou první návštěvu. Pavla Reindlová
Natali L.
Po veľmi dlhom čase som narazila na túto pani doktoru a je skvelá. Bola som u nej bežnej kontrole, následne som podstúpila ďalšie 2 posedenia kedy mi opravovala kaz pod stávajúcou výplňou. Všetko bolo úplne bezbolestné, vždy mi vysvetlila, čo presne bude robiť a ako to celé prebehne. Odporúčam všetkým.
Menzelova
Děkujeme za profesionální a lidský přístup. Paní doktorka je příjemná, pečlivá, věcná a rychlá. Společně se sestřičkou tvoří milou pohodovou atmosféru a člověk se necítí jako v ordinaci. Kéž by bylo takových více.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze