Ordinace, Horní Počernice
Lhotská 2072, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Tuto paní doktorku nedoporučuji. Dokud neřešíte zdravotní problém tak ji to vlastně nezajímá. Přes 6 měsíců jí opakovaně hlásím problémy. Vždy mě neobjednala na vyšetření, ale hodila diagnózu po telefonu. Chybu neuzná a se slovy že ona nic nezanedbala mi řekla že dokud nemám bolesti v jednom kuse že to není pro ní důležité. Celá tato situace končí operací a mým přechodem k jinému lékaři.

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je opravdu skvělá! Velmi empatická, ochotná a milá. Člověk se cítí uvolněně a bezpečně, což považuji na tomto místě za důležité. To už ale bohužel nelze říci o sestře. Velmi nepříjemná, neochotná a neempatická. Při jakékoliv komunikaci se sestrou mám pocit, že obtěžuji. Nemluvě o tom, jak mě dokáže vystresovat. Takže moje shrnutí - paní doktorku 100% doporučuji, ale je třeba připravit se na velmi nepříjemné jednání sestry.

C
Umístění: jiné místo Jiný

S paní doktorkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Je opravdu hodná, chápavá a ochotná. Bohužel se toto rozhodně nedá říct o sestře. Chodím do Poděbrad x let a sestry "blbá" nálada ji zatím neopustila. Protivná, neochotná, na první pohled nesympatická dáma, které ta práce očividně nebaví. Škoda, tak skvělá paní doktora má tak protivnou sestru. Kazí to renomé paní doktorky. Velká škoda.

T
Umístění: jiné místo Jiný

Přes 18 let zkušeností s různými gynekology, včetně prémiových soukromých pracovišť, ale na paní doktorku Garayovou nikdo nemá. Je to velmi milá, empatická lékařka a největší profesionál, skvěle ovládá ultrazvuk a její vyšetření je vždy jemné a bezbolestné. Jsem moc ráda, že jsem po letech našla někoho, ke komu mám stoprocentní důvěru. Děkuji

N
Umístění: jiné místo

Byla jsem u ní dnes poprvé, v Poděbradech, a už když se na mě ve dveřích usmála, měla jsem velmi dobrý pocit. Provedla neuvěřitelně šetrnou preventivní prohlídku. Byla milá, vstřícná, hned mi řekla, že vše vypadá v pořádku a já snad poprvé v životě nebudu mít obavy z další prohlídky.

Umístění: jiné místo

Vyměnila X gynekologu a MUDr. Garayova jedina která mne sedla a dokázala vyřešit můj problém ... Je špička ve svém oboru..Všem doporučuji

Umístění: Ordinace, Horní Počernice

Zkušená lékařka s praxí v porodnici, příjemný a velmi lidský přístup, profesionál. Chodila jsem k ní do horních počernic, bohužel už tam neordinuje a pátrám kam mi zmizela. Podle informací z netu někam do Poděbrad a dva dny v týdnu Milovice. Zřejmě za ní budu dojíždet i mimo Prahu, pokud to půjde. Byla jsem u ní vždycky spokojená.

Paní doktorku jsem teď poznala v z Horních Počernicích. Je velmi příjemná a citlivá - o vyšetření jsem ani nevěděla, a to jsem byla po těžkém porodu. Člověk si nepřipadá jako u doktora, což je pro mě to nejdůležitější...