MUDr. Šárka Dolníčková

Otorinolaryngolog Více

Kontaktní údaje

Dětské ORL centrum
Pekařská 84 Brno, Brno

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Dětské ORL centrum • Jiný

Paní doktorka je naprosto jedinečná svým profesionálním a citlivým přístupem. Má o pacienty zájem, přemýšlí v kontextu, skvěle komunikuje a nenechává nic náhodě. Určitě by naše zdravotnictví potřebovalo mnohem více lékařů jejího formátu.

Číslo ověřené
Umístění: Dětské ORL centrum • Jiný

S paní doktorkou máme negativní zkušenost. S rýmou a kašlem nasadila dceři (2,5 roku) ATB bez základní znalosti nežádoucích účinku, na které nás posléze upozornili v nemocnici. Lékař dal léky bez předchozích testu - výtěry, krevni testy. Dcera skončila na týden v nemocnici s akutní infekční mononukleózou s kožní alergickou reakci - vyrážka po celém těle atd. Podle lékařů v nemocnici nesmí tyto ATB lékař bez kontroly právě kvůli riziku mononukleózy nasadit.
Následky jako půlroční dieta pro 3leté dítě, omezení aktivit atd. nebudu ani vyjmenovávat.
Zaverem - pani doktorku bychom tedy ani náhodou nikomu nedoporučili.

I
Umístění: Dětské ORL centrum

ostatnich. Pani doktorka Dolnickova je skvela profesionalka, uzasny pristup k detem (navic nema bily plast, ale vtipne barevne tricko), velice rychla a zaroven trpelive vysvetli problem. A jako bonus barevna cekarna jako herna s hrackama a knizkama. Velice doporucuji!

E

Paní doktorku znám už z dřívejška, chodívala jsem k ní se synem. Nyní jsem byla na vyšetření s dcerou, která má těžkou formu autismu. Přístup paní doktorky i její milé sestřičky byl úžasný. Sama jsem byla v šoku, jak dcera spolupracovala. Vyšetření jsme zvládli bez větších scén.... ORL Pekařská má skvělé jméno, je vyhlášená a rozhodně to musím potvrdit.

Paní doktorka je opravdu úžasná, její přístup k dítěti byl zatím od lékaře nejlepší, který jsem zažila. Vše krásně vysvětlila, mně i synovi (4,5 roku), byl pro ni partnerem a vyšetření proběhlo naprosto v klidu. A i při tom, že vše vysvětluje, zvládá být časově efektivní, takže jsme byli na objednaný čas přijatí i rychle vyřízení. A opravdu skvělý pocit, doporučuji!!!

E

Potvrzuji napsaná hodnocení - paní doktorka je vynikající lékařka - výborný diagnostik, rychlá, pečlivá, s výborným přístupem k malým pacientům - vždy vysvětlí, co právě dělá, dokáže v malém pacientovi vzbudit důvěru a vyšetření je rychlé, takže děti zbytečně "netrpí", na kontroly se moje děti těší ... navíc i velmi milá a vstřícná k rodičům, neměli jsme nikdy pocit, že "otravujeme kvůli maličkosti" ..... jo a mají super strom v čekárně :-) ....... Chceme víc takovýchto ambulancí!!!!!!!!!

Tímto chci paní doktorce poděkovat, velmi ochotná a laskavá paní doktorka. Vždy nám pomohla a nikdy nás neodmítla.

Nejlepší lékařka, jakou jsem kdy zažila. Vše vysvětlí, nikdy nás neodbyla, pečlivě vyšetřila. K dětem moc milá. Sestřička taky moc fajn.

Z

Velice příjemná paní doktorka, která vše vysvětlí v klidu. K dětem i rodičům perfektní přístup.

Naprosto úžasná paní doktorka! Vše pořádně vysvětlí a hlavně uklidní!! Jsem nadšená!! Přístup dokonalý! Hosová