MUDr. Šárka Černohorská

Ostrava 1 adresa

Kontaktní údaje

Kounicova 1116/8, Ostrava

• B

Vyhledal jsem tuto psychiatričku kvůli problémům s úzkostí, smutkem a špatnou koncentrací.

Během sezení jsem měl pocit, že se ode mě očekává, že se automaticky rozmluvím, nedostalo se mi žádného vedení. Nejsem zvyklý mluvit o svých emocích, zvláště s cizími lidmi. Ptala se pouze na povrchní otázky, a i když se objevila otázka na rodinnou anamnézu, bylo to probráno nedostatečně. Mé traumatické dětství nebylo probráno vůbec, přestože mohlo být klíčem k pochopení mých problémů. Přiznávám, že jsem jej mohl zmínit sám, ale v té chvíli jsem byl nervózní a zahanbený.

Během první návštěvy mi bez jasné diagnózy nabídla antidepresiva a léky na ADHD. Při druhé návštěvě, když jsem řekl, že bych je rád vyzkoušel, reagovala překvapivě útočně. Řekla, že si myslím, že léky vše vyřeší, místo abych se snažil sám.

Měla tendenci zařazovat mě do stereotypních škatulek. Naznačovala, že se „flákám a hraju videohry“, ačkoliv nic takového nezaznělo a není to pravda.

• Umístění: jiné místo Jiný

• Absolutně nevhodná medikace. Nezájem řešit nestandardní situace.

• Umístění: Jiný

Upřímně řečeno,s tak naprosto odpudivou osobou v řadách psychiatrie jsem se setkal sice podruhé v životě,ale na to kolik znám odborníků musím úprimně uvést, že je zcela tristní a jednoznačně se minula povoláním. Děkuji

• Umístění: Jiný

• Také nemám s touto paní doktorkou dobré zkušenosti...
    Místo toho, abych se u psychiatra uvolnila, tak jsem se ji bála a chodila jsem tam se strachem. Naštěstí jsem přešla k jiné paní doktorce a to je sto a jedna.

• Umístění: jiné místo

• D

Tato lékařka mi byla původně sympatická. Připadalo mi, že je celkem uvážlivá a objektivní. Ale posledně jsem si u ní stěžoval, jak mi ztrpčují život nepravdivé pomluvy, které se o mě šíří. Očekával jsem, že uzná, že to nemám lehké. Místo toho mi vmetla mi to do tváře, že ty pomluvy slyšela také a vyjádřila mi své znechucení a opovržení nade mnou. Dál se mnou nekomunikovala. Tím ztratila mou veškerou důvěru.

• Umístění: jiné místo