Vodárenská 3827, Mělník 276 01
Ordinace nabízí také online konzultace pro pacienty, kteří již absolvovali komplexní vyšetření v mé ordinaci.
13/12/2024
Vodárenská 3827, Mělník 276 01
13/12/2024
Konzultace online • 800 Kč
Konzultace online • Hrazeno pojišťovnou
If you have insurance accepted by this specialist, select it during the booking. If you need to pay for the consultation, check the following information.
Dětem a adolescentům službu hradí zdravotní pojišťovny. Návštěvu pro dospělé hradí pacient.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
K pani doktorce chodime dlouho a jsme moc spokojeni.
Paní doktorka je milá, ochotná a snaží se pomoci.
Paní doktorka je milá, ochotná velmi chválím , příjemné prostředí krásná ordinace
Paní doktorka synovi pomohla, děkujeme. Hezká ordinace:).
Připojení rychlé a bez problémů. Ušetření cesty a náročnost dopravy.
k paní doktorce jsme chodily s dcerou, moc děkuji za laskavý a chápající přístup. Za nás spokojenost :)
Skvělá komunikace a vstřícnost od paní doktorky. Díky
Paní doktorka byla moc milá a napomocna při řešení situace.Byla jsem spokojená a syn hezky spolupracoval i když to u něj není běžné.
Paní doktorka je velice vstřícná, naslouchá, diskutuje. Jsem moc spokojená s jejím přístupem.
Skvělý přístup a otevřená komunikace s dalšími možnostmi práce.
20 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, můj syn ve čtyřech letech stále nemluví-omezí se na zvuky či pouhé slabiky, nenavazuje socialni kontakty a minimálně si hraje. Byli jsme u foniatra, logopeda, ORL, ale nikdo nám nedokázal pomocí. Co byste doporučoval? Jak mu pomoci? Dekuji Martin
Dobrý den, nejprve navštivte dětského klinického psychologa nebo dětského psychiatra k upřesnění diagnostiky a pak postupujte dle jejich rad. Bínová
ráda bych se zeptala na váš odborný názor k tematu kroužků a volnocasovych aktivit dětí, v případě, kdy se dítěti nechce.
Konkrétně v situaci, kdy se rozvedli rodiče, dítě (10let) je psychicky v nepohodě, zkrátka má značnou zátěž a jeden z rodičů si přeje, aby hrálo fotbal. Dítě velmi razantně odmítá, ale pak je na hřišti výkonné. Pokud na fotbal nejde, tráví valnou většinu času u počítačových her. Na jedne straně tedy nucení, dohady, na druhé pohyb, činnost, snad odragovani. Je správné, nechat volbu na dítěti, s přihlédnutím na situaci v jake se nachází, nebo vidíte jako rozumnější, trvat na účasti dítěte ve vybraných aktivitách?
Potřebuji ujasnit názor ve své roli trenéra/učitele
Děkuji Adam
Dobrý den, pokud rodič i Vy považujete za přínosné, aby kluk s fotbalem pokračoval a jeho samotného to občas baví, tak vydržte. Bínová
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mělníku
Psychoterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mělníku