Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Nikola
V první řadě absolutní nekomunikace s pacientem, člověk by měl být obeznámen co se sním bude dít, ale nejhorší pro mě byla nesterilita prostředí.
Špinavé nástroje, zašlá špína, šuplíky mastné, umyvadlo rezavé, a v neposlední řadě neproběhla výměna rukavic po předešlém pacientovi, to když jsem viděla utekla jsem z křesla.
Jana H.
Tahle paní doktorka je pro mě nejlepší zubař. Nesnaží se na mě zbohatnout, prostě je tu pro mě - pro pacienta. Zuby spravuje poctivě, rozumně a citlivě. Ví, co dělá a nikdy jsem se ani při její návštěvě ani po ní se zuby netrápila. A co je nejlepší, odnaučila mě bát se zubaře. Podle mě je super.
Adéla
Na paní doktorku si nemohu zatím stěžovat. Trhala mi zub pod kterým byl zánět až na 7 zub a bolest jsme necítila,zub byl tedy spíš skořápka kterou musela dostat z dásně abych uvedla na pravou míru. Další zub mi zachránila.Manžel k ní chodí už spoustu let a je s ní spokojený.
Charlie
Paní doktorka mi dělala nové zubní protézy-horní i dolní.Přes nespočet úprav a oprav jsou nepoužitelné.Snad jen k nošení a hodně přilepené.Jíst se s nimi nedá,tak jsou v šuplíku a používám staré.
V ten den jsem byl u dvou zubařů, kdy dr. Oraná mi sdělila zcela jinou dg - nepoznala, o co jde. Dala výplně, o kterých mi sdělili v jiné ordinaci, že se již dávno nepoužívají.
šminda
snad jen vytrhnout zub i to by mohl byt docela problém.ne.... .